Den her giver virkelig mange positive komplimenter fra fremmede

IMG_8159"Guud hvor er den fin, er det den nye de har lavet?" Emsen tiltrækker sig normalt temmelig meget opmærksomhed når vi er ude og gå. Hvis ikke hun siger som en høne eller en hviner i fryd (eller skriger af utilfredshed hvis hun er...ja... utilfreds), så er det hendes smil, hendes øjne, hendes hat eller hendes charme der får folk til at snakke med hende og sige hej. Men der er også en anden ting vi høster mange (MANGE) komplimenter på.IMG_8311Vores Voksi-pose! Voksi har lavet nogle virkelig lækre designs, og vi har valgt den stribede. Materialet er let og lækkert, og selv på varme dage er det rart at sidde blødt (som en prinsesse-ninja) i klapvognen. Vi får simpelthen så mange komplimenter og der er så mange der spørger hvor den er fra (hvis de ikke lige kender Voksi).IMG_8195IMG_7770IMG_8118Du finder vores Voksi-pose ved at klikke lige her, og ved at klikke lige her, finder du alle de andre lækre nye desigs de har lavet. Posen er ekstremt lækker! Ydersiden er lavet af 100% øko-Tex polyester, og indersiden er lavet af 100% øko-Tex bomuld. Yes! Siger den indre urtekusse! Og eftersom vi både har smurt Voksi posen ind i gylp og mos, så kan jeg fortælle at den er nem lige at smække i maskinen, og vupti, den er så god som ny!Jeg har tidligere skrevet om min Top6 indkøbsliste til baby (set i bakspejlet), her er Voksi-posen helt klart med på listen. Jeg anede ikke hvad det var før jeg blev gravid, men det gør jeg nu, og den er uundværlig.Har du set de nye designs?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe