Min lille hemmelighed om Game of Thrones

Skærmbillede 2016-05-21 kl. 19.35.05Når det kommer til TV-serier er jeg altid håbløst bagefter. Jeg har ikke set... ehm... nogen som helst tv-serier siden Friends og Sex and the City. Og jeg så først Sex and the City et par år efter de havde været vist på Dansk TV. Altså håbløst for sent. Til gengæld har jeg set den omkring 198 gange nu. Hele serien. Igen og igen.Nu er det Game of Thrones (jeg måtte lige google, for jeg aner heller ikke hvordan det staves, eller om det hedder games eller game of Thrones) der er det nye sorte. Eller det gamle sorte, for jeg kunne, under min googling, se at der vist nok er en sæson 6 eller 7 i gang nu. Jeg kan slet ikke overskue det. Og mellem dig og mig, så har jeg ikke set så meget som et sekund af den serie. Hvad handler den i det hele taget om? Så vidt jeg har forstået er det noget med nogen der dør og nogen der u-dør. Eller sådan?Jeg hørte engang om en dansklærer der virkelig havde forstået at bruge det populære serie-land i sin undervisning. Hans elever prioriterede en populær Tv-serie (jeg kan ikke huske hvilken) over hjemmearbejdet. Læreren besluttede sig for at læse alle bøgerne, og gik tilbage til sine elever og sagde "godt venner, fra nu af, hvis der bare er en i klassen der ikke har lavet aflevering, så afslører jeg hvad der sker i næste afsnit af serien!". Det virkede. Klassen begyndte at lave lektier.Her er de TV-serier jeg har set:FriendsSex and the CityMelrose Place (jep, det er der vi er)De første par sæsoner af Prison Break (indtil de blev fanget igen og skulle bryde ud af et nyt fængsel, så blev det lidt kedeligt)Hmmm... tænke tænkeKurt Wallander og stort set alle danske t.serier der indeholder mord og krimi og politiMatadorDet er vist cirka det... Problemet er at jeg har lidt et labrador-gen når det kommer til tv-serier (og slik og is og kage), hvis jeg har adgang til alle afsnit, så findes der ingen stopknap i mit system, jeg SKAL se alt hvad der er tilgængeligt, om det så koster mig søvnløse nætter. Det er virkelig ikke særlig sundt eller voksent, men sådan er det. Derfor er jeg nødt til at installere noget selvkontrol et andet sted end ved play-knappen, og det er blandt andet årsagen til at jeg ikke har Netflix eller nogle af de andre streaming-tjenester. Jeg har TV2-Play, og det elsker jeg. Så jeg ser Dicte og Rita og Anna Pihl igen og igen, i stedet for at rode mig ud i noget smuds med Game of Thrones eller lign.Jeg kan UMULIGT være den eneste der har det sådan, kom frit frem, lad mig ikke hænge her alene!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe