Who mommys drink wine

IMG_8370

FUCK en vild "lårdeuge", som man siger på godt jysk. Vejret har været fantastisk, og når vejret skifter fra godt dansk regnvejr til lækkert dansk sommervejr, så findes der en bestemt type ninjababyer, der ikke vil sove. Jeg har haft så mange overtrætheds-skrige-situationer med Emsen denne uge, at jeg tror jeg er ved at blive døv. På begge ører. Og Emsen er sådan et barn der skriger...mmm... hvordan skal jeg forklare det? Hvis du blander det højeste og mest skingre blondine-skrig, fra den mest uhyggelige film du kan finde, med lyden af en myg i dit øre en alt for sen nattetime, så har du cirka den lyd min datter siger når hun er overtræt og utilfreds og ikke vil sove.

Jeg havde en agenda for hvad jeg skulle bruge denne søndag aften på. Den har jeg skrottet, og jeg burde egentlig bare lige hoppe i seng, men nu skriver jeg i stedet dette blogindlæg og drikker et stort glas vin.

Bum.

Jeg kan forstå på facebook at jeg ikke er den eneste mor der har kæmpet med søvn og varme og overtrætte babyer?

Hvad er løsningen? Bare sig det? Jeg læste et sted at man kunne lade barnet sove med vandflasker under armene, det er jeg nødt til at prøve, måske virker det?

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe