Kære læser, der er noget jeg er nødt til at fortælle dig...

Skærmbillede 2015-09-27 kl. 21.45.51Batomt, en af mine skønne, livsglade og sjove følgere (mest på FB), mindede mig lige om noget vigtigt her til aften. Og efter et glas vin og et par kig ind til min fredfyldte ninja-prut, så har jeg ro på igen. Jeg læste en kommentar Batomt havde skrevet, og så skyndte jeg mig ind for at skrive dette indlæg.Først og fremmest tak fordi du læser med. Tak fordi du liker, deler mine blogindlæg og kommenterer. Jeg startede med at have nul læsere engang, og pludselig var der 4000 og nu er vi omkring 10.000 der læser med hver måned. Jeg er dybt taknemmelig for hver eneste læser, for bloggen er et univers, ikke en envejs-ting. Jeg er ret beæret over at have så mange indsigtsfulde, rummelige, kærlige og modige læsere på min blog. Selv når I ikke er enige med mig, føler jeg mig mødt og rummet, og jeg oplever i 99% af alle tilfælde at du tager ejerskab over dine egne følelser når jeg provokerer dig, og det har jeg den dybeste respekt for. Jeg forsøger at gøre det samme så ofte jeg kan (den glipper engang i mellem).IMG_2002For det andet, så skal du vide at du er med til at inspirere mig og motivere mig. Når jeg har dage der føles tunge og svære, og når jeg har perioder hvor det kan være svært at skrive, så tænker jeg på at du sidder der, ude på den anden side af skærmen, og at jeg også skriver for dig. Det betyder ikke at jeg føler mig forpligtet, men mere at jeg føler et ansvar for at dele de tomme og stille perioder også.Jeg har dedikeret store dele af mit liv til at vise det sande billede af et liv. Det er både smukt og ækelt. Jeg deler ikke ALT, men jeg deler alle nuancer. Hvis jeg skulle dele ALT ville det blive en mærkelig blog at læse. Det skal give mening for både dig og mig det du læser. Men uden dig og uden debatterne og uden de skønne kommentarer og alle delingerne, så ville det ikke give lige så meget mening for mig at skrive. Du er med til at rette mit fyrtårn ind på altid at have fokus på fremad og fremtiden. Jeg ved ikke hvor noget som helst ender, men jeg ved jeg er i godt selskab fordi du er med på vognen. Også dig der "bare" læser med og aldrig skriver, liker eller deler. Du er lige så velkommen som alle andre. exc-55cee816e4b0370fe03de2d7Noget helt andet, som alene-mor er det også fantastisk at dele mine glæder og sorger omkring Emsen med så mange der kender til det. Det er dejligt at dele videoer og billeder og historier. Jeg føler at både Emsen og jeg er omgivet af en ring af kærlighed, og selvom jeg ikke kender mange af jer personligt, så føler jeg alligevel at alle øjne der læser med på en måde er lys omkring os der lyser i mørke og stråler med i vores eget lys. Og selvom det her "bare" er en lille prut-blog på det store "inderned", så føler jeg der er meget energi lige her, i dette fællesskab. Så tak for det også!Så jeg vil slutte denne søndag aften af i taknemmelighedens tegn og takke dig fordi du investerer din tid sammen med mig og alle de andre der læser med her. Tak fordi du er med til at skabe et kærligt univers hvor der er plads til vækst og ballade og albuerum og kærlighed og omsorg.Jeg værdsætter det og dig utrolig meget.De kærligste hilsnerAnneDeppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe