Kære mor, her er en vigtig gravsten til dit køleskab: download, print og hæng op!

13096219_10208627368138107_9167891526348385627_nDu kan endda vælge mellem to stilarter, så bliver det ikke bedre!I forbindelse med Julies indlæg om at fortryde at være blevet mor (som du lige skal læse inden du dømmer), kom der et godt råd fra en sej læser, der hedder Annette. Hun skriver sådan her:"Kære alle I unge mødre. Jeg har i dag 2 voksne drenge + 2 ældre papbørn og jeg kan sagtens huske alle de svære tider, hvor jeg tænkte: “Sikke en kæmpe løgn om, hvor skønt, det er at få børn..!” Det er benhårdt mens de er små med evindelig sygdom, ondt i ørerne og ingen søvn, – senere kommer der skolegang og bekymringer omkring, hvis de bliver mobbet eller ikke trives – så kommer der puberteten med alle de dertilhørende fristelser og og masser af diskussioner – så alle faser har sine udfordringer, men også mange glæder, som man skal huske at nyde, lige når de er der…!! – Hvis jeg skal give et enkelt godt råd, så er det, at lade være med at sætte alt for store krav til os selv om at være perfekte konstant..! Man kan ikke snitte og hakke tonsvis af grønsager og bage sundt brød og smøre fantatiske specielle madpakker hver evig eneste dag. Mindre KAN ALTSÅ OGSÅ GØRE DET..! – Og som jeg altid har sagt: “Jeg har ALDRIG set en gravsten, hvor der står TAK MOR FOR AT DER ALDRIG VAR ROD OG NULLERMÆND I MIT HJEM..!” – og derfor har jeg, mens mine var små, tit efter arbejde smurt nogle Mariekiks med pålægschokolade og lavet saftevand og så “leget skovtur” på terrassen, både om vinteren og sommeren..!! Så fik vi lige snakket og grinet en lille stund og så fik de ro på sig til at se en lille tegnefilm eller lege, mens jeg lavede mad og fixede vasketøjet o.s.v..

Når man så ser dem som skønne voksne nu, så tror jeg det er ligesom efter en maraton – YES I DID IT…!! Jeg gjorde det sgu’ så godt nok alligevel, trods al tvivlen…!! – Og det er en uendelig glæde og derfor ældre kvinder har det der stille smil og varme øjne, når de ser på andre småbørnsmødre/familier..! 😍❤️ Hjerter til jer alle, – det skal nok gå altsammen, – bare følg jeres mavefornemmelser..!"
Derfor har jeg, med hjælp fra Natallia (tjek i øvrigt hendes pænt seje arbejde ud her) og Pernille, fået lavet Annettes tekst på en gravsten, som du kan gemme og printe og hænge op på køleskabet, som reminder til dig selv om at det ikke behøver være så skide perfekt altsammen. Jeg er i gang med at printe min version as we speak!13152850_10156874412775076_1747706996_nLigger du inde med en god reminder, en sjov tekst eller noget i tråd med gravstenene, så del gerne, så får vi fikset nogle billeder, så vi kan få de pæne bolig-magasin-hjem til at indeholde lidt humor og selvironi også.YIHAR! Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe