Nøgenfest!

Skærmbillede 2016-05-04 kl. 22.43.16Wuhu! Emsen er faldet i søvn og jeg har for en gangs skyld ladet opvask og oprydning være i fred, og fokuseret 100% på mig selv. Ingen telefon, ingen gæster, ingen facebook, ingenting, bare mig og mig selv.Jeg har farvet hår. Og ja, jeg ammer stadig, og ja jeg har farvet mit hår. Jeg orker ikke en debat omkring det, døm mig i stilhed hvis det er svært for dig at rumme. Det er anden gang det sker efter Emsen er født, for mig er der ret stor forskel på om man er gravid og deler blodbaner, og når man ammer. Jeg hepper ikke på det, men jeg vil også gerne have et liv og føle mig pæn, så derfor. Punktum.Udover det har jeg puttet neglelak på. Ja. Av for en mor hva? Jeg kan lige så godt dyppe Emsen ned i en olietønde.Og ikke nok med det, så har jeg smurt hele kroppen ind i koldpresset øko-kokosolie (skal smøres på mens man er våd har jeg netop lært - og det virker! Tak Mia!).Og så har jeg været nøgen HELE aftenen. ÅH hvor er det skønt at vimse rundt spiltternøgen med nylakerede negle, silkeblød hud, lækker hårfarve og en trygt sovende barn. I morgen vågner hun med en glad mor med lidt overskud på kontoen, med nybarberede ben og lækkerhedsfaktor 10 (ud af 10) efter en gang hjemmespa.ÅH det føles godt <3  Nåja, og jeg har også drukket en øl. Jeg afventer et opkald fra kommunen.Nu vil jeg snart ind og putte med min lille prutfit, som er godt på vej til at være rask igen.YAY!Skærmbillede 2016-03-29 kl. 15.59.27 Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe