Når babyen skrumper...

IMG_7859ENDELIG!Endelig er vi ved at være på den anden side af nogle benhårde feber-dage. Jeg har både været bange og usikker og utryg og meget bekymret og ked af det og ulykkelig og samtidig fyldt med kærlighed og omsorg. Er du vimmersvej hvor er det på ingen som helst måde sjovt at se sin lille ninja være syg og helt væk i feber. En slatten krop, en krop der brænder, et termometer der bare tårner op til 40,5 i løbet af få sekunder.Not so funny!Det vi primært har lavet, har været at ligge i sengen, amme, sove lidt, græde lidt, blive båret lidt (ikke så meget mig) og så har vi været ude og få lidt frisk luft så snart Emsen har vist det mindste tegn på bedring. Det har været rart at komme lidt ud.Men fra at have en stor pige, der snart skal have kørekort, så blev hun pludselig min lillebitte fugleunge-trold igen. Så lille og skrøbelig og så afhængig af sin mor. Selvom det har været benhårdt, så har det også været helt fantastisk at holde mit lille barn ind til mig og skabe tryghed og kærlighed og omsorg for hende. Selvom jeg altid elsker hende (nogen gange kan følelsen bare være meget langt væk når hun er ekstra irriterende, og jo, det kan børn godt være), så har jeg følt kærligheden fylde mere i de her dage. Vi har ligget hud mod hud det meste af tiden, så der er en videnskabelig forklaring på den forstørrede følelse, men ikke desto mindre har det været enormt dejligt. Så kærligheden har opvejet alt det grumme der også har været.IMG_7880Det her har primært været det vi har brugt tiden på. Amning amning amning amning, lidt søvn og snot og så en masse astronaut-is (lægens anbefaling :D )IMG_7885Så har vi facetimet med bedsteforældrene. Det gør vi næsten hver morgen, og Emsen jubler normalt når de synger for hende, men lige i de her dage var der ikke meget begejstring at komme efter, så det blev en stille facetime-session. Og som du kan se, så har viværet tidligt oppe. Vi har ikke sovet ret meget, eller rettere, jeg har ikke, de seneste døgn, så jeg glæder mig til at få indhentet lidt søvn nu hvor Emsens helbred bevæger sig i den rigtige retning igen.IMG_7937 IMG_7941Selvom man er syg kan man godt ligge og få mad med stil. Tjek lige benene ud på ninja-prinsessen der. Long hair don't care! #Theyseemerollin! (se videoen her, mit absolutte all time favoritklip på youtube)Så ja, de kan være blevet nok så store på nok så kort tid men rammer feberen, så bliber de bittesmå igen, og selvom det er benhårdt og pissesynd for de små, så er det et eller andet sted meget hyggeligt at nusse og hygge lidt ekstra. Om ganske kort tid gider de nok ikke mere...Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe