De dårlige forældre er dem der sætter deres børn foran Ipad'en!

IMG_7891Og jeg er en af dem. Nøj hvor havde jeg mange holdninger til børn og skærme inden jeg blev mor. Men så blev jeg mor. Vupti, så havde jeg en helt ny holdning. Jeg har ellers læst masser af artikler om folk der kloger sig omkring skærme og børn. Så de må have ret, jo? Ikke? I at man er en dårlig, doven og inkompetent forældre når man sætter sit barn foran flimmeren eller Ipad'en?Måske har deret, men jeg ved at vi er svært glade for Postmand Per her i hjemmet. Og Babblarnarne (tak til den superseje læser der tippede mig om den svenske gude-tegnefilm, Emsen elsker den). Og as we speak, så sidder Emsen med min Iphone her ved siden af mig, og trykker sig igennem youtube. Lige nu er hun nået til noget med giraffer. Hun er dødtræt men vil ikke sove, og i stedet for at tage en kamp, så har jeg sat mig i dynen ved siden af hende, og så må hun se youtube indtil hun falder om med firkantede øjne. Hov, nu har hun lige lagt sig med rumpen i vejret. Det er et spændende lille eksperiment vi har kørende her, Emsen og søvnen og jeg.Efter en forholdsvis lang "arbejdsdag", så orker jeg ikke mere. Jeg har været oppe siden klokken 5, hvor Ems vågnede med 40,5 og var brændende varm. jeg har siddet med hende i timevis mens hun sov, fordi hun vågner så snart jeg bare tænker på at overveje at rejse mig og gå ud og tisse.Så jeg er med glæde en dårlig forældre. Da jeg var barn blev vi sat foran fjernsynet. Vi overlevede. Nogle af os blev til noget, nogle andre blev til noget andet. Mon ikke lige det går?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe