Vind en iPad Air 2 og et års digitalt abonnement af Information

Sponsoreret indlæg

Skærmbillede 2016-04-28 kl. 10.49.14"Jeg har slukket for alle nyheder, jeg gider ikke kampen om kliks længere!"Min ven Johan gider ikke se nyheder eller læse avis mere. Og det kan jeg godt forstå. God journalistik er en mangelvare, og selvom jeg ikke er begavet med hverken en studenterhue eller en universitetsgrad (jeg har et kursus i symaskine til gengæld... som jeg dumpede), så kan jeg godt kende forskel på en god artikel og en dårlig.Jeg har det egentlig på samme måde som Johan, men jeg har alligevel brug for at læse nogle gode artikler, og ikke mindst følge nogle debatter hvor det gode argument er i fokus. Det finder man ingen steder på facebook efterhånden (her finder du derimod ord som "snotkusse" og "luderkælling"), men til gengæld finder du gode og oplysende debatter på Informations hjemmeside. Jeg synes det er vigtigt at bevare og værne om de steder hvor vi stadig kan tage en god debat, uden at ryge i hulemandsretorik hvis nogen ikke er enige med os. Jeg bliver både provokeret og (på den måde også) oplyst på Informations hjemmeside, og det er noget jeg godt gider bruge min tid på. Gider du også de gode artikler og en god saglig debat?

Så kan du lige nu kan du kan tilmelde sig Informations nyhedsbrev lige her, du deltager samtidig i konkurrencen om en iPad Air 2 og et års digitalt abonnement af Information.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

(du kan altid afmelde dig igen hvis de ikke får dig inspireret i nye retninger, men tjek det lige ud!)

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe