Kære julemand, mit klædeskab (og miljøet) ønsker sig brændende denne

Skærmbillede 2016-04-24 kl. 21.22.04

Sponsoreret indlæg

Indrømmelse #1Jeg har rigtig meget tøj i mit skab, der ville have bedst af en tur på renseriet. Men jeg er både nærig og har en presset kalender, og jeg kan simpelthen ikke overskue at tage til rens. Udover det er det kun 1 eller 2 dage årligt jeg nyder at stryge. Når jeg lige er i mit husmor-mode. Det sker sjældent. Indrømmelse #2Min indre moder jord aktivist bliver glad i låget når jeg ser tiltag som det Electrolux tager med deres nye udvikling indenfor vaskemaskiner. Jeg kan godt lide at købe god kvalitet, især tøj, både til Emsen og til mig selv, og jeg er ked af den "køb og smid væk" kultur vi lever i, for den gør intet godt for miljøet. Derfor vil jeg gerne slå et slag for "Pas på moder jord vaskemaskinen" der både passer på den gode kvalitet og på vores jord.Nu kan mit klædeskab og kloden blive glade på samme tid, se selv: https://www.youtube.com/watch?v=-y8gd0SH1iw&feature=youtu.beMin næste vaskemaskine skal være den her. Så behøver jeg heller ikke have dårlig samvittighed over at jeg aldrig når på renseriet.Er den ikke smart?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe