Velkommen til mit helt perfekte blogger-hjem

Skærmbillede 2016-04-21 kl. 19.37.07Et enkelt af billederne i dette blogindlæg er ikke mit hjem. Gæt hvilket :)I dag havde jeg et møde med en sej kvinde der hedder Pernille. Hun er mor. Jeg er mor. Vi snakkede om det der med at alt sejler og Pernille sagde "ALT roder hjemme hos os, og det er beskidt og jeg har ikke tid og alle andre har perfekte hjem og jeg ved ikke hvordan deres børn er så pæne og rene". Og så kom jeg i tanke om noget vigtigt.Det er nu snart to måneder siden jeg flyttede ind, og jeg har glædet mig, helt ind i hjertet, til at vise dig mit hjem, min indretning, mine fine små detaljer. Men jeg er aldrig nået dertil. Derfor har jeg ikke vist andet end Emsens seng/hjørne og hendes legehjørne. For det er de eneste to steder i mit hjem der oftest er ryttet op. 1. fordi Emsen ikke bruger sin seng (andet end til kravlegård om morgenen, hun sover jo sammen med mig). 2. fordi det tager mig 4 minutter at rydde hendes legetøj op da jeg har et godt system til det. Men resten af mit hjem ligner en kæmpe rodebutik i døgndrift for tiden (=al den tid vi har boet her).Så derfor har jeg besluttet bare at vise dig hvordan det rigtigt ser ud. Så kan vi jo blive glædeligt overraskede hvis jeg en dag formår at komme i bund, og tage pæne perfekte blogger-bolig billeder af et bolig-magasin-agtigt hjem (HAHAHA - det kommer aldrig til at ske).Nyd billederne, det her er så live som det overhovedet kan blive:IMG_7421Her er min stue, som det ser ud lige nu. Her har jeg gang i følgende projekter:Projekt vasketøj betaProjekt lav fashion-moodboard færdig (skrivebordet, masser af udklip under de andre papirer)Projekt test kamera-udstyr (der står en tripod på spisebordet)Projekt ryd Emsens legetøj op i de runde grønne kasserProjekt skift vandet ud til de der grene jeg fandt (som er begyndt at spire)IMG_7418Her er vores soveværelse. Bunker af tøj der flytter sig fra sengen til gulvet når vi skal sove, og fra gulvet til sengen når vi står op.IMG_7417Denne hylde havde jeg en idé om, at den skulle blive til sådan en lækker "neeeeeej hvor er de solbriller linet lækkert op" og "find din neglelak i farveorden" og og og....Men det er ikke helt gået sådan endnu.Her er soveværelset fra den anden vinkel. Næh, se, stjerner!Køkken vol. 1Emsens leverpostejs-tøj hænger og venter på at blive lagt til vask. Krummer over det hele. Indkøbsnettet er ikke lagt på plads endnu, Til gengæld står vinen klar, den går jeg ud og tager en lille snak med om lidt. Bare for at se hvordan den går og har det. Måske tager en lille slurk eller to. Eller tre. En kvart agurk. Nogle tallerkner jeg vil give væk. Der er 4, men jeg kan kun finde 3. Jeg føler ikke jeg kan give dem væk før jeg har fundet den sidste. Lidt af et blender-låg, lidt vaskepulver som står i stærk kontrast til den øko-kokosolie der står på bordet. Se, jeg kunne agtens være bolig-anmelder. "Kontrast" er et godt ord når man skal indrette boliger. De siger det altid i boligprogrammer.IMG_7412Resterne fra Emsens frokost-fest tidligere i dag. En rigtig mor med styr på tingene havde naturligvis gjort det hele rent med det samme, og var ikke styrtet ud af døren med leverpostej i håret halvt for sent til en aftale.Vi har en stor statue i vores køkken. Oprindeligt hedder den vist Bosh eller Miele eller et eller andet, men vi kalder den bare "støvsugeren" - Læg mærke til hvordan farverne fra statuen matcher resten af køkkenet. Det har vi valgt at bibeholde for ligesom at have et gennemgående farvetema i køkkenet, brudt med den gule farve på kluden og de to plastikskåle. Emsen har opdaget sin fod.Tadaaaa! Velkommen til vores hjem!Så nej Pernille, nu er vi i hvert fald to med uperfekte hjem. Men her er rart at væreHvordan ser det ud hjemme hos dig lige pt?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe