Deppe and the lost SURE sock på hovedet ind i en taxa!

Skærmbillede 2016-04-20 kl. 13.32.36I dag er sådan en dag hvor jeg har mit barn til salg for 1 krone. Vågnede klokken 5.30 og har været off hele dagen. Hun har tænder på vej, hun vil ikke sove (det er jo ikke noget nyt) og hun bliver bare mere og mere træt. Vi skulle have været i legestue i dag, men det var stort set umuligt at tage nogen steder. Vi endte med at gå en tur i Holte og endelig faldt hun i søvn. Og sov................ i 12 minutter.Indsæt selv en mor-smiley der blæser knoppen af sig selvDe her dage er bare hårde. Hun vil ikke spise, sove, gå, stå, ligge, lege, nogetsomhelst. Så da hun vågnede igen og fortsatte med at ville ingenting, og min tålmodighed var sluppet op, prajede jeg en taxa og valgte den hurtige løsning hjem. Jeg orker ikke at være ude blandt folk og være hende med skrigeungen, i hvert fald ikke når jeg selv har helt døde batterier. Det her er en af de der såkaldte "altan-dage" hvor man har lyst til at kyle ungen udover altanen.Taxamanden var heldigvis yderst forstående og hjalp mig ind og ud med klapvogn og bagage, og nu har jeg placeret Emsen foran Postmand Per med et stykke pære i hver hånd (nej, det dør hun ikke af) og jeg sidder her på den anden side af bordet og trækker vejret dyyyyyyyyyybt ned i maven. Jeg har læst at sportsstjerner kan forbedre deres performance med 25% hvis de bare forestiller sig deres træning og deres topperformance. Mon det gælder med søvn og overskud også? Suk!Heldigvis har jeg en scene fra TV-serien Friends, der altid hjælper mig lidt i de her situationer. Phoebe passer trillingerne sammen med Monica og Chandler et par timer. Hun siger "Det er da ikke så svært, Frank og Alice (forældrene til trillingerne) siger at det kan være helt forfærdeligt, men jeg kan ikke se hvad problemet er?" hvortil Monica svarer: "A few hours and a lifetime, yeah, that's the same!"Krammere modtages. Bedrevidende og belærende kommentarer gør ikke. God dag <3Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe