Altan-dage, sure sokker og leverpostejsmadder

IMG_7336Ved du hvad der er rart når man har sådan en dag her? Det er rart at vide at man ikke er alene og at der er mange der ved præcis hvordan det er, og at der er mange der siger det højt. Jo flere jo bedre. Jeg føler mig helt normal igen! Så tusind tak for alle de skønne kommentarer til mit "altan-dag-indlæg" (du ved, de dage hvor man har lyst til at kyle ungerne ud over altanen). På trods af at dagen har været noget op ad bakke, og Emsens endte med kun at sove 12 minutter i dag, så fik vi en god dag.Vi fik vasket tøj, og det er Emsen rigtig god til at hjælpe til med, se bare her (beklager at du lige skal dreje hovedet):Og vi fik gået en lang tur, fik vind i håret, spist leverpostejsmadder og havde en grinetur på vejen hjem. Ninjaen faldt omkuld klokken 19.00 og har næsten sovet lige siden. Nu er det min tur til at hoppe i seng. Selvom jeg nyder mine alene-timer om aftenen, så er der stadig ikke noget bedre end at kravle ind under dynen til prutfisen og putte hele natten.Der sker så meget med hende hver eneste dag. Nu har hun to fortænder og to tænder i undermunden. Fortænderne forvolder os nogle hårde dage for tiden, men nu er de begge to brudt igennem, så mon ikke der snart kommer lidt ro på?Har du haft en god dag?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe