Ved du godt jeg holder foredrag om tabte sokker?

Skærmbillede 2016-04-18 kl. 00.23.48Det der med at finde sin egen vej i mor-skabet (haha), i rollen som forældre, det kan godt være enormt skidehamrende svært. En af de ting der gør det endnu mere svært, det er alle de (velmenende) mennesker og selvudnævnte eksperter derude, der mener at have svarene på hvordan lige netop du er den bedste mor (eller far) for dit barn (som de ofte aldrig har mødt, og alligevel tillader sig at udtale sig ekspert-agtig omkring). Det er næsten flot.I forbindelse med min blog Deppe and the lost sock, som er min egen "træd din egen sti som forældre", er jeg blevet booket til et par foredrag, hvor jeg skal fortælle om at turde at stå alene med sine holdninger, at turde vælge sin egen mavefornemmelse til, at turde være en smule (okay, meget) kontroversiel, at finde styrken til at sige "pænt nej tak til dårlige råd der intet har med mig eller mit barn at gøre" og alt det ind i mellem lortebleer og lange patter.Derfor tænkte jeg at jeg lige ville gøre opmærksom på denne service, for måske vidste du det ikke. Du kan læse mere i linket herunder, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil hjælpe mig med at sprede budskabet, da jeg gerne vil noget mere ud. F.eks vil jeg vildt gerne ud og fortælle hvorfor jeg smed Politikens store Gravid-bog ud og tog ind og snakkede om graviditet med en zoolog i zoologisk have i stedet for. Og hvorfor det gav meget mere mening for mig.Her er linket: http://deppeandthelostsock.com/booking-foredragDeppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe