Tillykke mor, du er 10 måneder gammel!

Skærmbillede 2016-04-13 kl. 21.49.17Skærmbillede 2016-04-13 kl. 21.51.33Kære mor (mig),stort tillykke med de 10 måneder i dag! Ja, også tillykke med din datter, men på en måde er det en lidt større bedrift at du har overlevet og gennemlevet de første 10 måneder som mor. Din datter har jo ikke rigtig noget at sammenligne med, men du har sørget for at hun har været i de bedste hænder 24/7 i alle 10 månederDu har elsket hende, også selvom du har haft lyst til at kyle hende ud ad vinduet (mange gange!)Du har grædt sammen med hende når det har været rigtig rigtig sværtDu er kommet i gennem alle de tidspunkter hvor du ikke har anet dine levende rådDu har lært at værdsætte små ting... som et måltid, et glas vand og et varmt badDu har skabt en smilende og velfungerende ung dame som har gnist i øjnene, er livsglad og selvstændigDu har gjort det bedste du kunne med de ressourcer du havde - hver gang. Kunne du ikke gå måtte du kravle, men så gjorde du detDu har udviklet dig, du har lært, du har googlet midt om natten mens du ammede et sovende barn for at finde svarSkærmbillede 2016-04-13 kl. 21.49.43Du har fundet dig i urimelig mange holdninger fra urimelig mange mennesker der mente de kendte dit barn bedre end du.Du har fundet dig i at blive dømt at venner, familie og fremmedeMen du har også lært et helt nyt sæt mor-grænser, og du lærer hver eneste dagDu har fundet styrker du ikke anede du havdeDu har fundet nye højder af kærlighed du ikke anede eksisteredeDu har lært at søvn er.... hov vent... hvad for noget sø..?Du vågner glad op til de mest livsglade øjne og lyden af "brrrrrcssshhhhhhhh" når hun kigger på dig og er glad for at du nu endelig kunne tage dig sammen og vågneDu kan skifte de klammeste lorte-flyder-bleer i søvneSelv med ammehjerne kan du klare de vildeste udfordringerSkærmbillede 2016-04-13 kl. 21.52.08Du er sejDu er stærkDu er kærligDu er omsorgfuldDu er elsket i uendelighed og du elsker i uendelighedDu er mor Tillykke med de 10 måneder <3 (feel free to add something to the list!)Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe