Jeg er så glad for min cykel (hjelm)! Emsens første (farlige) cykeltur

Indeholder affiliate/reklamelinks

Skærmbillede 2016-04-10 kl. 21.03.02Mærkedag! Lørdag d. 9. april 2016 var første gang Emsen sad på en cykel nogensinde. Og inden vi bliver uvenner over at hun ikke havde cykelhjelm på, så nej, det er rigtigt, det havde hun ikke. Vi blev hentet på en station, min mor havde cykel med, Emsen prøvede at sidde i barnestolen. Og hun elskede det.Jeg har lige fået barnestol på min egen cykel, og vi skal i gang med at cykle rundt i Lyngby. Jeg har købt markedets bedste cykelhjelm til Emsen, en hun både kan bruge når hun skal køre med sin supermama, når hun skal snowboarde og når hun skal gå til alle mulige andre former for ekstrem-sport. Og så er den naurlig Emsificeret: den har en guldkrone på.Always wear your invisible (or yellow) crown!Inden jeg satte Emsen på cyklen havde jeg googlet mig frem til at børn er klar til cykel når forældrene kan mærke de er klar, og når de kan sidde helt selv. Begge dele er gældende for Emsen.Skærmbillede 2016-04-10 kl. 21.02.54Skærmbillede 2016-04-10 kl. 21.02.43Og nu til hjelmen:Skærmbillede 2016-04-10 kl. 21.07.50Skærmbillede 2016-04-10 kl. 21.07.40Emsens hjelm er fra EGG helmets. De laver megafede hjelme både til drenge og piger. Du finder hjelmene hos Lirumlarum HER, og hos Kids-World HER. Udover prinsessekroner kan man også få hanekam, horn og andre sjove add-ons til hjelmen. Sikkerheden kommer først og den er i top hos dette skønne brand.Hvis du har kritik vedr. mit billede af Emsen uden hjelm, så har jeg et forslag. Skriv din kritik ned på en post-it, put det i en konvolut, smid det i nærmeste postkasse og så er det ude af dit system.Hav en dejlig mandag morgen!Husk hjelmen!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe