Men så vågnede jeg op på en kæmpe båd, i Malmø, alene, og anede ikke hvordan jeg var havnet dér ...

IMG_6808 1Okay, den historie er faktisk sand, så du får den lige kort. For nogle år siden tog jeg til grillfest på Amager med min veninde. Note til selv: husk hjelm, kompas og bikini næste gang du skal på druk med Tanja. Tjek. Første gang forstuvede jeg foden, anden gang fik jeg hjernerystelse og tredje gang var dagen efter grillfesten på Amager. Det sidste jeg husker er at Tanja går ind og mixer en drink. Det næste der sker er at jeg vågner op på en kæmpestor sejlbåd, alene og aner ikke hvor jeg er. Jeg går op af kahytten og får øje på en skultur. Næh! Den kender jeg, det er Turning Torso, wudden fa'en er jeg havner i Malmø? Jeg husker intet, niente, nada, nothing, nichts!Lidt på samme måde er det at have børn. Og nu kommer jeg til pointen med dette blogindlæg. Emsen har alle dage haft en udfordring med at sove om dagen. Til gengæld har hun sovet rimelig godt igennem hver nat siden hun blev født. Hun sover enten slet ikke om dagen, eller to gange tyve minutter, eller også sover hun en time midt på dagen, efter jeg har brugt halvanden time på at få hende til at sove (fordi hun næsten ikke kunne gnide sig mere i øjnene før de faldt ud), eller også noget helt andet. Tre eller fire gange er det sket at hun har taget (1x) de der 2 timer som børnebøgerne skriver at børn sover om dagen. TO GANGE! Sgu ikke mit barn. Men hun har jo heller ikke læst bøgerne kan man sige.I går skete der så pludselig noget. Hun havde sovet 30 minutters middagslur ca kl 11, og klokken 17:30, efter at have moslet rundt i sengen og været overtræt en time eller to, så falder hun i søvn, og sover til kl 23.00, er vågen i en time, falder i søvn igen og vågner først 6:30 i morges. Det var så vildt at have så mange timer til rådighed til mig selv i går aftes. Jeg fik lavet fodbad og alt mulig vildt.I dag sker det samme så igen. Altså nu ved jeg jo ikke hvor længe hun sover, men hun har på nuværende tidspunkt sovet fra kl 18-19.17, og hun virker ikke til at det bare er en lur, det virker som om det er natte-søvn.Det er eddermame mærkeligt. Det er præcis som at vågne op i et helt andet land end det man troede man var faldet i søvn i, temmelig fuld, i går. Præcis det samme. Bedst som jeg synes jeg har regnet det ud, så vender det hele på hovedet igen. Og i den forbindelse vil jeg gerne dele en joke jeg selv har lavet:Hørt inde på statsforvaltningen:Børnesagkyndige og jurist: "Jamen nu er hun 9 måneder så må du da kunne sige cirka hvornår hun sover om dagen, nu kan du jo begynde at træne den slags!"Mig: "HAHAHAHAHAHAHA"The end! Har du haft en god mandag, ellers?(En 50'er på at hun vågner om lidt og ikke sover resten af aftenen, kun fordi jeg har skrevet dette blogindlæg!)Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe