Hej jeg hedder Anne og jeg har lært at bruge en opvaskemaskine.... i går.

we try"Tag nu telefonen mor!!"Jeg var irriteret, mest over min opvaskemaskine, men også lidt over at min mor, min hotline til voksen-ting, ikke tog telefonen."Det er mor" (verdens mest overskudsagtige stemme, lidt irriterende når man er ved at kyle sin opvaskemaskine ud af vinduet)"Hej mor, det er mig. Mor min opvaskemaskine er gået i stykker. HVAD GØR JEG? Den vasker ikke rent. Den vasker beskidt!""Okay, du har tjekket salt og afspænding, ikke" (siger hun som om det er noget alle bare ved)"Nej? Jeg forstår ikke hvad du siger! Men der er noget galt, den vasker ikke rent mere""Nej, men har du tjekket salt og afspændingsmiddel?" (stadig ro og overskud i stemmen... GRRR!)"Hvad fanden er det?""Okay, så er det nok der vi har problemet"Hvorefter min mor, ligesom de der "friske-i-det" unge supportere, guider mig igennem min opvasker og fortæller mig om maskin'salt og afspændingsmiddel.Det hele ender så med at jeg i dag må stå nede i Netto og google hvordan en pakke afspændingsmiddel ser ud, for jeg kan ikke finde det i netto, og jeg synes simpelthen det er for pinligt at spørge, så det ender med at jeg finder Neophos afspændingsmiddel til en 50'er i spotvarer, og nu virker min maskine igen.Hej, jeg hedder Anne og jeg er opvaskemaskine-åndsbolle.Fortsat god aften!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe