9 måneder baby, tænder (avs) og amning

IMG_6401Hvordan går det egentlig med det der amning, Anne? Og har Emsen egentlig fået tænder? Og gør det ondt?JA! Emsen har fået tænder. 2 i undermunden, 1 fortand på vej (avs, mange nætter med ondt og kløe i gummerne). Det gør nok mere end på hende end på mig, lige pånær når hun kommer til at bide i brystvorten. Holymolymonkeyballs, det gør dælårmar ondt! Første gang skreg jeg så højt af Emsen at jeg blev hæs, ikke fordi jeg var sur, men fordi jeg blev forskrækket (og fordi det gjorde naller). Det har åbenbart virket, for det er ganske få gange hun er kommet til at bide siden, og det har helt sikkert ikke været med vilje.Jeg elsker at amme, og jeg er virkelig glad for at jeg holdt ud dengang det var svært (for fuck hvor var det svært). Jeg var ved at give op, sådan for alvor, to gange, men jeg ville simpelthen have det til at lykkes. Det er sådan en dejlig følelse, og jeg nyder hver ammestund vi har. Jeg har heller ingen problemer med at amme nogen som helst steder mere. I starten synes jeg det var en smule grænseoverskridende, især fordi det ikke var forbundet med lethed, men mere med masser af skrig og skrål (mest Emsen) og hjertebanken. I dag er det bare dejligt.Emsen er sgu en glad pige. Jeg synes det er en fornøjelse at se hende sammen med andre, især andre børn, og jeg kan godt lide at lege med hende. Vi hygger os, min lille ninja og mig.Jeg leder efter gode aktiviteter for børn i Lyngby området for tiden, har du nogle gode tips?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe