Hvis man ikke vil være gift længere, fordi manden måske var dummere end man troede, så kan man skilles som venner

IMG_6421 1Overskriften er fra et af de utallige sjove børnecitater der findes om gud og tro. Emsen og jeg har været med mine forældre til gudstjeneste i frikirken i Sønderborg i dag. Selvom det ikke rigtig kommer nogen ved, så tror jeg på Gud. Det har jeg ikke altid gjort, men der skete noget for to år siden (f.E = før Emsen), som gjorde at min tro ændrede sig. Jeg har altid troet på universet og på energier, men det blev pludselig meget specifikt Gud, og det har givet værdi til mit liv. Hvad du tror på kommer ikke mig ved, og dagens blogindlæg skal ikke handle om at få dig til at tro på noget, det må du nemlig helt selv om. Til gengæld vil jeg dele nogle af de fantastiske børnecitater der er. Jeg elsker tro i børnehøjde:

"Præster skal bl.a. være med til fødsel og dåb og konspiration og begravelse." (Christoffer 8 år)
"Det er Gud der ejer Solen. Han slår den fra om natten for at spare på strømmen" (Nicole 5 år)"Jeg tror, det var én, der hed Mogens, som lavede de ti bud." (Karianne 7 år)"At være engel er typisk kvindearbejde." (Anna 9 år)
IMG_6416 1
"I Paradiset bruger de nogle grønne duske i stedet for underbukser." (Therese 7 år)"Hvis man lægger sig på knæ oppe ved hegnet ind til præsten, får man hundekiks." (Frida 6 år)"Hvis man ikke vil være gift længere, fordi manden måske var dummere end man troede, så kan man skilles som venner." (Silja Marie 7 år)"En dame, jeg kender, er så kristen, at det hedder religiøs. Hun er lige så from som en kat." (Anne 8 år)"Når klokken er 12 vender alle sig mod Mekka og bider i kvasterne på tæppet."(Robert 7 år)IMG_6427"Når nogen dør, bliver de lagt ned i jorden, og så siger præsten: Af jord er du kommet og der skal du blive. Så tømmer han en spand jord i hovedet på dig." (Hans Petter 9 år)"Man kan blive frelst eller totalfrelst; det kommer an på hvad man gider." (Ingrid Marie 8 år)"De børn, der skal døbes, skal have en lang kjole på, selv om de er drenge. De er for små til at grine af det." (Johnny 5 år)"Nogle kastede sten på hans grav. Derfor stod Jesus op og blev jøde. Og så blev der stor opstandelse." (Sofie 9 år)
 Hvad er tro for dig?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe