Teknologi-Emsen, en rumpe i linsen og momse

IMG_5981 IMG_5980 IMG_5979 IMG_5978Ja, sådan her ser det ud når vi skyper med mormor om morgenen. Emsen kravler rundt i hovedet på mig, og kvitterer gerne lige med en lækker æggeprut.Hold kæft jeg elsker den snotnæse! Hun er simpelthen så sjov og vi har simpelthen så meget kommunikation mellem os, jeg føler jeg har kendt hende hele mit liv. Emsen altså. Ikke min mor. Hende føler jeg også jeg har kendt hel mit liv, men det har jeg jo også.Og hold nu op hvor hun ligner mig. Også på de trælse punkter:

  1. kan ikke sidde stille
  2. er den mest utålmodige person jeg kender (næst efter mig selv)
  3. skal nok sige til (højlydt) hvis der er noget der ikke passer madammen
  4. har gang i tusind ting på en gang
  5. keder sig hurtigt
  6. fordyber sig pludselig i et eller andet og så eksisterer resten af verden ikke
  7. og meget andet
Hvad gjorde man egentlig inden der var facetime og skype? Jeg synes det er helt fantastisk at vi kan holde kontakt med bedsteforældrene hver dag, selvom de bor helt derovre i Jylland. Emsen bliver glad i låget hver gang hun ser de gamle hoveder, og hver gang de synger "lille Peter edderkop" for hende. Det er tydeligt at skype-sessionerne er med til at holde en god relation ved lige.Teknologien længe leve!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe