God journalistik findes stadig: Vind en Ipad 2 og et års digital abonnement

Sponsoreret indlæg

Skærmbillede 2016-03-22 kl. 20.27.17"Det er en god avis"På en dag som i dag, er det svært ikke at læse nyheder. Men det kan godt være svært at finde ud af hvor man skal læse dem henne. I mangel af opladekabel til min Macbook, havnede min opmærksomhed hos en nyhedsvært på tv, der ihærdigt forsøgte at piske en stemning op, mens alle hans gæster i studiet var forsigtige med at komme med udmeldinger, af helt naturlige årsager, da det hele stadig var i gang med at ske.Det er et tilfælde at jeg i dag skal skrive et sponsoreret indlæg til dig, kære læser, for dagbladet Information, men ikke desto mindre vil jeg gerne slå et slag for en avis der, som et af de få medier derude, stadig leverer god journalistik (som f.eks denne artikel om netop dagens begivenheder), ikke er røget i clickbait-fælden, og som tør tage nogle vinkler, der er anderledes, og får hjerner til at tænke, i stedet for bare at automatik-hade en bestemt minoritet eller befolkningsgruppe.Jeg spurgte min stedfar, en pensioneret civilingeniør, om han også læste Information. Det gjorde han. Jeg spurgte hvorfor, og han svarede: "Fordi det er en god avis, fordi det er god journalisik og fordi de kommer med andre vinkler end resten af pressen, jeg læser den altid på biblioteket". Jeg er meget enig.Derfor kan du lige nu, ved at tilmelde dig Informations nyhedsbrev, ikke bare vinde en Ipad 2, men også et års digital abonnement abonnement (som du med fordel kan læse på din Ipad 2). 

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

(du kan altid afmelde dig igen hvis de ikke får dig inspireret i nye retninger, men tjek det lige ud!)

Rigtig god læselyst!

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe