Lort og høje hæle

12422305_10153250022661503_1067817405_oForestil dig at du skal på arbejde. Du skal interviewe en spændende personlighed til en portrætartikel til det magasin du skriver for. Du har taget pænt tøj på, du har arrangeret pasning, spørgsmålene er på plads, alt spiller. Så løfter du dit barn ud af højstolen for at give hende tøj på. Der er 12 minutter til bussen kører. Du sætter dit barn på dit skød, og først her opdager du den der lugt, der ikke er en prut, for den bliver hængende. Så kigger du ned på den nederdel du har klemt røven ned i for første gang siden før du blev gravid. Den smukke lyse denim-farve har fået store sennepsklatter ud over sig, og nej, ikke på nogen som helst kunsterisk måde. På den der "har du spist den hodder mens du sad i en karussel" måde. Sennep ud over alt. Lort ud over alt. Lort ud over Emsen, lort ud over mama.Så sådan her så Emsen ud 7 minutter inden vi skulle afsted, og nu ligger alt tøjet i blød, og så må jeg simpelthen deale med det i morgen.Jeg gider ikke mere nu.Interviewet gik supergodt, jeg har spist is her til aften. Ninjaen sover og lejligheden lugter stadig lidt af lort. I morgen kommer DR på besøg til noget tv jeg skal med i. Stay tuned for that.NamastéDeppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe