Hvad gør en morgen god?

Sponsoreret indlæg

Skærmbillede 2016-03-08 kl. 20.39.59

Advarsel! Se ikke denne video hvis du lige har lagt mascara på! (jeg siger det bare).

Hvad gør din morgen god?I morges vågnede jeg ved at Emma Jo slog en ordentlig prut lige ind i mine næsebor. Godmorgen skat alligevel. Men det gør ikke noget, for jeg elsker hende, og vi har et afslappet forhold til prutter her i huset.Morgener er det vigtigste tidspunkt i mit liv. Det har det altid været. Da jeg var barn kunne jeg finde på at stå op klokken seks, kun for at have rigelig med tid til hygge om morgenen, sådan så jeg fik den bedste start på dagen. I dag er det præcis det samme. Jeg skal mindst have en time til at gøre mig klar, og jeg skal have tid til at hygge. Efter jeg er blevet mor er morgenerne blevet endnu vigtigere. Jeg elsker at vise Emsen, som det allerførste om morgenen, at jeg har glædet mig til at se hende, derfor møder jeg hende altid med et kæmpe smil og vi bruger rigtig meget tid på at tumle og kilde og prutte og fjolle inden vi står op.Hvis jeg skulle give nogen som helst opskrift på en god dag, så er dette opskriften: lav en virkelig dejlig morgen, spis noget rigtig lækkert, drik juice, børst tænder, fyld dine kærlighedsdepoter op.Vil du starte allerede i dag? Så start med at se denne video, den er en god inspiration der går lige i hjertet:https://www.youtube.com/watch?v=KJs0tXpjewY Hvad gør din morgen god? Og hvad er en god morgen for dig?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe