Mit nye hjem min nye base

Skærmbillede 2016-01-17 kl. 13.49.22Grunden til at jeg ikke plastrer bloggen til med indlæg lige nu, er (mest) fordi jeg lige skal på plads her i Lyngby, og med en lille baby tager det noget længere tid end min planlægger-handlingshjerne lige havde regnet med. Men NØJ hvor er det ved at blive lækkert her. Det er lækkert at have rum, lækkert at have plads, lækkert at have en sofa for første gang siden 2011. Jeg sidder i den as we speak. Det er lækkert at Emsen nu er så tryg ved vores hjem, at hun godt gider kravle rundt selv og lege. F.eks kravlede hun hen til stuebordet i dag og væltede en vase fyldt med vand og roser ned på gulvtæppet. Dygtig pige. Min fejl. Den skulle ikke stå der. Im a slow learner.Og det allerbedste? Det er at lukke ned for verden og trisse ind og holde om Emsen og falde i søvn til hendes vejrtrækning. Så det gør jeg nu.Godnat og sov godt <3Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe