Budgetvenligt, bæredygtigt og lækkert: Hust & Claire børnetøj

Skærmbillede 2016-02-25 kl. 22.24.10 Hver gang jeg poster et billede af Emsen i denne natdragt, så får jeg forespørgsler på hvor den er købt henne og hvilket mærke der er tale om. Forståeligt, for den er supersød, og den er fra mærket Hust & Claire, som du kan købe lige her.Skærmbillede 2016-02-25 kl. 22.24.47Udover at lave lækkert nattøj, så synes jeg de laver lækkert pigetøj, som ikke er for prinsesset og tuttenuttet. Jeg er simpelthen ved at kaste op over de der søde uskyldige dyr med øjne så store som rumkapsler på det pigetøj de har, især i H&M. Men drengetøjet er sådan noget sejt tarzan/batman-noget. Noget med power. Hust & Claire laver bare fedt tøj til børn, og til priser de fleste af os kan være med på.Skærmbillede 2016-02-25 kl. 22.24.35Her er en nederdel jeg har købt til Emsen, hun havde den på nytårsaften, hun er bare så cute i det der tyl.Hust & Claire, købes her. Jeg kommer med en update og masser af billeder af vores lækre nye hjem, jeg skal bare lige på plads. Stay tuned! Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe