The Danish girl, den skal du se!

Skærmbillede 2016-02-06 kl. 12.47.05Udover at Vejle er blevet flyttet til de norske fjelde (fordi instruktøren ikke synes at en motorvej skabte de rette omgivelser til filmen, alligevel), så er filmen helt fantastisk. Især hvis du kender til det der med at have en indre kamp med dig selv, godt kan lide at se Hollywood-stjerner i København, ligesom mig er vild med Eddie Redmayne, som i øvrigt spiller helt fantastisk i filmen, og gerne vil underholdes.Filmen er en kærlighedshistorie inspireret af den danske kunstner Lili Elbe og Gerda Wagner's liv. Lili bliver den første i verden til at gennemgå en kønsskifteoperation, og filmen favner hele rejsen fra Lili var mand, til slut hvor operationen er gennemført.Hvis jeg nogensinde skulle have en kæreste, så skulle det være en som Gerda. Hvis jeg nu gik hen og blev lesbisk, det ved man aldrig.Filmen har fået lidt blandede anmeldelser, jeg har kun læst et par stykker af dem, men jeg har den fordel at jeg ikke kendte til de to kunstnere og deres liv i forvejen, derfor kunne jeg bare læne mig tilbage og nyde filmen, i uvidenhed om hvordan den i øvrigt forholder sig til den rigtige historie.Har du set filmen? Hvad synes du om den?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe