Hvad med de stakkels fædre? Og de hjemløse? Og de enlige mødre?

Skærmbillede 2016-02-05 kl. 20.57.38Hold kæft vi har en mærkelig tendens her i landet. Jeg forstår den ikke. I dag læste jeg en overskrift på Facebook, og blev nysgerrig på hvad det var (halleluja for clickbaiter): "Fars hyldest til mødre går viralt, I knokler jo røven ud af bukserne". Og ja, overskriften fortæller stort set hele historien, mere var der ikke i den. Til gengæld var det ret interessant at læse kommentarsporet på facebook."Men hvad med alle mændene der knokler hver dag?" hvorefter en hel masse kvinder sender en hel masse roser til deres mænd. Hvilket egentlig er ret sødt. Men det ramler bare ind i noget jeg har tænkt over nogle gange.Hvorfor må vi ikke kaste lys på en enkelt gruppe mennesker uden at vi absolut skal stå og synes det er synd for dem der ikke lige bliver ramt at lyset i denne ene artikel?Kan du huske Jonas? Du ved. ham der er alenefar til tvillinger? Det samme skete da jeg skrev mit blogindlæg om ham. Pludselig væltede mit kommentarspor med folk der havde enormt travlt med "HVAD MED ALLE ALENE-MØDRENE?" Altså, nu er jeg selv alene-mor, men jeg kan sgu stadig godt unde Jonas et klap på skulderen og noget ros og anerkendelse, uden at der går noget som helst af mig og min situation eller styrke eller power?Er vi så snæversynede at vi ikke kan klappe af nogen uden at det nødvendigvis behøver gå ud over andre?Det går også den anden vej. Når vi konkurrerer om hvem det er mest synd for, så stiller vi os også op og råber "hvad med dem der?". I sagen om flygtninge i Danmark er det svært at finde en eneste debat uden kommentaren "hvad med de hjemløse?".Intet er umuligt for den der ikke selv skal gøre det. Gud hvor ville det klæde os hvis vi stillede os op og hujede med, eksempelvis af mødre. Og så i morgen, når nogen f.eks skriver om Jonas, så kunne vi jo allesammen stille os op op huje af ham?Jeg vil i øvrigt gode vædde med at 99% af alle dem der trækker "hvad med de hjemløse"-kortet, de ikke skænkede de hjemløse en tanke før der kom flygtninge... men det er en helt anden snak.Skriv en (konstruktiv) kommentar, og jeg hujer af dig :DDeppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe