Nu har Emma Jo fået nummerplade på

Dette indlæg er sponsoreret

IMG_4109Nu er det slut med telefonnumre på armen. Der findes nogle hjerner derude der laver nogle smarte opdateringer, med lidt mere stil og lidt mere elegance. Her er et af dem. Crowdmade har lavet "safety-armbånd" til børn, og Emma Jo har fået sit eget fine armbånd med hendes navn, og med mit telefonnummer på bagsiden.Nu regner jeg ikke lige med at EJ bliver væk fra mig sådan lige med det samme, men jeg er rigtig glad for armbåndet alligevel, for udover at være praktisk, så er armbåndet også rigtig pænt, og hun kan godt lide at sidde og lege med det.IMG_4107Armbåndet er justérbart, og passer derfor både små børn og lidt større børn. Emsen har det på engang i mellem, og så snart ve begynder at gå lidt mere i Zoo eller tivoli, så skal hun have det på hver gang.IMG_4111Så på med nummerpladen, unger, så vi kan finde jer igen når i bliver væk i abeburet! Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe