Ren jord til dine børnebørn med Green Toys

Sponsoreret indlæg / reklame / affiliate links

IMG_3802Hvis du er en mor (eller far), der gerne vil have glade unger, legetøj der giver mening, og en ren jord til dine børnebørn, så er det i dag du lige skal læse med.Emsen og jeg har haft fornøjelsen af at teste Green Toys legetøj de sidste to uger, og i dag vil jeg fortælle lidt om hvordan du kan stimulere dit barns udvikling gennem leg uden at skade hverken dit barn eller vores jord (den har brug for at vi passer ordentligt på den).Først lidt lækkert info til din indre miljø-mamma: Green Toys laver miljøvenligt legetøj i lækkert design og børnevenlige farver, og er lavet af 100% genbrugsplast fra genanvendte mælkeflasker og indeholder derfor ingen phtalater, BPA eller PVC. Plastikmaterialet der bliver brugt til legetøjet, HDPE, betragtes som det reneste og mest sikre og miljørigtige plastik, som dit barn trygt kan putte i munden! Green Toys legetøj er godkendt til fødevarer og kan rengøres i opvaskemaskine, så du også slipper for bakterier i legetøjet (yay!).For mig giver det rigtig god mening at lade vores børn lege med bæredygtigt legetøj, så er der en chance for, at de har en ren jord at lege med deres egne børn på en dag.Legetøjet kan blandt andet købes på Bilka.dk, Coolshop.dk og på Legeakademiet.dkIMG_3848IMG_3847

Stableklodser der kan vælte, et stort hit hos Emsen (især den sidste del), find dem HER.

En af de ting vi har testet, er stableklodserne. Emsen leger med dem hver dag, og nu hvor vi er flyttet til sidste destination inden vi rykker til Lyngby (og derfor ikke har plads til så meget legetøj i kufferten), er disse klodser noget af det eneste legetøj vi har taget med. For det første fylder de ingenting, for det andet er hun vild med dem og for det tredje har jeg lyst til at sprede budskabet om en producent der tager stilling til den verden vi lever i.

Jeg er ikke hellig, jeg har også legetøj i plastic, som sikkert indeholder en masse kemi, men efter at have testet Green Toys i nogle uger, og efter at være blevet forelsket i konceptet, så kan jeg mærke at jeg er blevet mere "go green". Helt ærligt, her er en mulighed for at vi som forældre kan gøre en bevidst forskel for fremtiden, og Emsen skal lære at passe på miljøet, så starter det jo lige netop nu, med at jeg, som mor, beslutter mig for at gøre det jeg siger hun skal gøre. Children see children do. Så nu har Green Toys den udfordring at de skal have produceret en hulens masse mere legetøj, for både Emsen og jeg er fans!

 

IMG_3807 Rangle/bidering fra Green Toys HER

Den anden ting vi har testet, er ranglen. Perfekt til en køretur eller en tur på Cafe. Jeg har haft den med i bilen et par gange, og Emsen er rigtig glad for den. Hun er ved at få tænder i øjeblikket, så alt hvad der kan stoppes i munden er godt, men her er altså noget materiale hun ikke bliver selvlysende eller lilla af. Den kan både rasle, og så er den spændende at vende op og ned, et sikkert hit hos os!

Kendte du til Green Toys i forvejen? Jeg gjorde ikke, men jeg vil meget gerne lære mere om legetøj med mening (uden at skulle læse tykke kemi-bøger, jeg vil bare gerne handle det rigtige til mit barn) - hvor handler du?

Legetøjet kan blandt andet købes på Bilka.dk, og ja det er budgetvenlige priser (dobbelt-yay)

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe