Bloggen har nok oppet sig lidt

Skærmbillede 2016-01-16 kl. 22.39.19YES! Jeg har været på "wårksjop" inde på Bloggers Delight (mit agency, som man siger), sammen med blandt andet Karmamilli og lillemorblog for at pifte bloggen lidt op visuelt. Noget af det fedeste ved at være morblogger, udover de bedste læsere, det er at komme på workshop, møde nogle vidundelrige blog-kollegaer, og have unger og barnepige med. På billedet ovenfor ser du Emsen og Anna, der sidder på skødet af Nana (verdens bedste barnepige og PA), og Emsen er ved at æde Anna's baghoved.Skærmbillede 2016-01-16 kl. 22.42.50Jeg har lavet en ny header, pillet lidt ved skrifttyperne og sådan. Jeg trængte til at bloggen her blev lidt mere krøllet, så den passer mere til mig. Hvad synes du?IMG_3503Nana på overarbejde!IMG_3499Pigerne hyggede sig gevaldigt. Emsen legede "kongens efterfølger" og fulgte efter Anna over det hele, og skulle lave præcis det samme som Anna, det var virkelig sjovt at se. Anna er 2 måneder ældre end Emsen, og de havde en fest. Tømte et par håndtasker ud på gulvet, Emsen spiste de vindruer Anna havde tygget og gulvet blev tallerken for frokost til børnene. Alt var godt :)Tag et kig rundt på bloggen, jeg er ikke færdig med mine justeringer, så jeg hører gerne fra dig hvis du elsker det eller hader det eller synes der mangler noget eller skriften er for stor/lille eller... Hav en dejlig weekend!(Ingen er endnu døde af for meget ros, så giv den bare gas hvis du kan lide det nye design)Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe