jeg er blevet 80 år gammel og skal i fjernsynet på torsdag

oldMit hoved et tomt, mine øjenlåg trætte og min krop knirker en smule. I morges vågnede jeg op og opdagede at jeg er blevet 80 år gammel. Vupti. 80år gammel på 8 timer. En bog-titel der nok ikke har det store salgspotentiale.Emsen og jeg har endelig forladt lejligheden i Hellerup. Så meget at vi faktisk har afleveret nøglerne i dag. Vi bor i Brøndby de næste knap 3 uger, vi har lånt en rigtig fin lejlighed herude, og det er rigtig godt at være flyttet.Jeg har haft svært ved at skrive på bloggen de sidste par dage, mest fordi jeg simpelthen har været så træt. Og fordi der er noget jeg ikke helt vidste hvordan jeg skulle fortælle dig. Men nu siger jeg det bare, og så er det overstået. Sådan er det desværre at være mig, jeg kan ikke springe ret meget over, selvom jeg, i dette tilfælde, helst ville være fri.På torsdag klokken 21.00 medvirker jeg i et program på DR3. Det hedder "Knald eller fald". Der er ikke så meget at sige omkring det, andet end at min underbo også er med i programmet, og at det er optaget inden vores konflikt eskalerede. Jeg har ikke selv tænkt mig at se det, men jeg ved mange fra mit facebook-univers allerede har set mig i traileren for programmet, og jeg tror det bliver et fint program, og har du spørgsmål til det efter torsdag, er du velkommen til at skrive til mig her på bloggen eller sende mig en mail.I dag blev jeg spurgt om jeg fortryder at jeg deltager. Ikke rigtigt. Jeg fortryder meget sjældent noget jeg har kastet mig ud i i mit liv, fordi jeg altid følger min mavefornemmelse og altid kender mine egne bevæggrunde. Jeg synes det er skideærgerligt at vi har den konflikt, EJ's far og mig, men det er som det er, og nu kommer vi så begge to på tv på torsdag. Og det er også som det er.Så er det sagt, nu ved du det i hvert fald fra mig.IMG_3388NØJ jeg glæder mig til at komme tilbage til den Anne jeg kender mig som. Vi skal bare lige igennem den næste halvanden måned hvor vi er lidt "in between", men det er allerede MEGET bedre. Vi er væk derfra. Vi sover i lækre elevationssenge med memoryskum. Emsen kravler rundt i hele lejligheden og nyder pladsen. Her er ro. Her er hyggeligt, og vi oplever stadig at hele mit netværk kaster kærlighed, hjælp, støtte og omsorg efter os, det er simpelthen så dejligt at gribe.Ahhh! Nu vil jeg i bad og så vil jeg ind og putte ved siden af min lille elskemus.Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe