Farvel og tak - Emsen og jeg flytter i morgen

Skærmbillede 2016-01-09 kl. 22.45.10Kære skønne læser,så sker det, I morgen drejer vi nøglen om og forlader Hellerup. Vi flytter ind i vores nye hjem i Lyngby d. 1 marts (muligvis lidt før), i mellemtiden skal vi bo hos skønne mennesker i vores netværk.Det har været en rejse jeg ikke helt kan sætte ord på før vi er landet i vores nye hjem og vores nye fremtid. Men mit indlæg "bjerge og dale følges ad" beskriver nok meget godt rammen omkring de sidste 3-4 måneder. "Let" har det i hvert fald ikke været.Endnu engang er det vigtigt for mig at understege hvor vigtigt det er at have et solidt netværk (læs om mit her, det er det sejeste i verden!)og hvor vigtigt det er at bede om hjælp. Intet af alt det der sker i mit liv lige nu, ville være muligt uden den kærlighedsbodygard mit netværk har skabt omkring Emsen og mig. Jeg bøjer mig i støvet, det er så sejt.Jeg glæder mig til at komme tilbage til min styrke, til at sparke røv og til at give den gas her på bloggen igen. Nu skal jeg snart indrette et nyt hjem, så mon ikke min Feng Shui veninde Helena (læs om hende her, og se det hjem jeg forlader i morgen her) kan lokkes til at give os allesammen et par tips til et harmonisk hjem. Mens jeg sidder og nyder min ene flytte-øl, kan jeg lige dele et par stykker jeg aldrig glemmer:

  1. Aldrig sengen skubbet op i et hjørne. Energi skal kunne komme rundt i hjemmet, så uanset hvor lidt plads du har, så kan du altid finde pladsen til at rykke sengen lidt ud, og have luft på alle 3 sider, så det kun er ved sengegavlen den støder mod muren
  2. Alle reoler (ikke garderobeskabe) op på ben. Der skal luft under møblerne
  3. Rodebuker skal i kasser så de ikke forstyrrer dit øje
  4. Skarpe kanter (på feks reoler og andre møbler) kan blødes op med eksempelvis rislamper eller andet med tekstur.
  5. Smid ALT ud der minder dig om noget dårligt. Alle de ting du har gemt af skyld og skam, UD med dem. Dit hjem er en forlængelse af den du er, og der skal heller ikke bo andres agendaer i din krop. Så det der billede af en hjort du arvede, men som du HADER, det skal videre. Sælg det eller smid det på losseren.
  6. Ring til Helena. Hun er bare skidegod til at gennemgå hjemmet og se hvad der forstyrrer eller fylder. Jeg indretter ikke noget som helst før hun har godkendt mine ideer. Så ved du det. Til gengæld ELSKER jeg hvert hjørne af mit hjem når Helena har været på besøg og har lavet magi. Jeg troede Feng Shui betød at man skulle have dyre ting i hjemmet. Det gør det slet ikke, Ikea er fuldt ud leveringsdygtige hvis Helena lige synes der mangler et eller andet et sted i hjemmet.
Nu er det sidste nat i min penthouse lejlighed for rockerfrøer, next stop, the future. Jeg lugter af sved og har et lag støv på hele kroppen, må hellere hoppe i bad inden jeg skal putte med min lille ninja.Godnat og sov dejligt <3Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe