Godt nytår

Kære læser,Hold kæft et lorteår. Samtidig er det det bedste år i mit liv, for i 2015 kom min datter til verden (in case you didn't notice... )Jeg vil bruge dagen i dag på at skille skidt fra kanel og tage årets vigtigste lessons leaned med mig og sige farvel til resten. Heldigvis er 2016 allerede godt i gang, med flytning om ganske kort tid, så vi kan vinke farvel til helvede og hej til ro, have og en lys og dejlig fremtid.This too shall pass. Året 2015 blev året hvor jeg endte med at kaste håndklædet i ringen og give op. Helt op. Men året 2015 blev samtidig året hvor jeg blev grebet af 14.000 hænder inden jeg knaldede hovedet ned i gulvet. Og året hvor jeg måtte sige farvel til den sidste rest af gammel overbevisning om at verden er ond og at jeg er en fejlleverance. Mit netværk, mine læsere og min datter, I er magiske! Tak fordi I tror på mig, især når jeg selv - et kort øjeblik - selv har mistet troen.Jeg kommer stærk igen i 2016, you just watch me.Hav en fantastisk aften, jeg glæder mig til kickassness sammen med dig i 2016!  Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe