Pleasure injection til dig

Smykkerne er sponsoreret af  Jewelry by AD

IMG_2122Åh, der er (næsten) ikke noget der er så vigtigt som selvforkælelse! Det er forskelligt fra person til person hvad selvforkælelse er, men smykker går man som regel ikke helt forkert i byen med.Jeg føler mig mere feminin når jeg har smykker på, og samtidig er jeg helt ekstremt kræsen når det kommer til smykker. Jeg kan ikke fordrage smykker der ser billige ud, jeg kan ikke lide smykker der skinner for meget, og der går langt tid i mellem at jeg finder noget jeg virkelig godt kan lide.Derfor var det en stor glæde da jeg, på et blogger-event opdagede Jewelry by AD, de laver virkelig fine ting, og jeg fandt mit nye yndlingssmykke, som er halskæden, som du ser øverst i indlægget.IMG_2119IMG_2124Smykkerne er enkle og klassiske, og det er nemt at pifte et casual sæt tøj op med lidt smykker. Især halskæden bruger jeg både med mine hjemme-hygge-buksedragter, men jeg vil også sagtens kunne tage den på til en pæn kjole. Den går til det hele.IMG_2123Øreringe, som disse, gør et hverdagslook lidt mere sexet og lækkert. Jeg er meget en jeans og sneakers pige, men mine smykker gør det lettere for mig at føle mig feminin og najs, som vi unge siger, det er detaljen der gør forskellen.IMG_2121Denne skønne ring sætter glitter på ethvert hverdagslook.IMG_2120Og ikke nok med at Jewelry by AD laver pæne smykker som er til at betale, så laver de også virkelig søde smykker til børn. Det kommer jeg til at skrive lidt mere om til januar. Jeg har fået dette virkelig søde armbånd til Emsen, når hun bliver lidt større, men jeg har bestilt en fin halskæde, som hun kan bruge nu, den kommer i starten af det nye år, og jeg glæder mig til at dele den med dig her på bloggen.Hvor køber du smykker henne?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe