Tylskørter a la Mille Feuilles

carrieOkay, bare forestil dig "the julekalender", bare med fransk og dansk, så passer overskriften. Jeg ved dog ikke hvad "at puste grise op" hedder på fransk...Lige siden jeg så dette tylskørt i Sex and the city har jeg været betaget af tyl. Alligevel har jeg simpelthen ikke fundet det helt rigtige tylskørt endnu. Faktisk vil jeg helst have præcis det skørt som Carrie har på her, jeg er vild med farven og lagene og formen og letheden. Alligevel har jeg søgt lidt, og jeg tror det er lykkes mig at finde det næstbedste. Her er mit drømmesæt:

Skærmbillede 2015-12-12 kl. 22.56.55

Annoncelinks

  1. Strik fra Odd Molly HER// 2. Taske fra Ralph Lauren HER // 3. Tylskørt fra asos HER // 4. Festsko fra Nelly HER // 5. Hue fra asos HER // 6. Jakke i fake fur HER //
Ved du hvor man kan købe tylskørter, andet end asos.com?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe