Lad være med at læse det her indlæg, det er fyldt med overskud

downloadNu skal jeg jo også huske at prale når nu ting lykkes. Her er min plan over ting jeg skulle nå i går:Stå opLave krøllerTjekke om der er en ledig vasketid snart (trænger virkelig til at få vasket tøj)Lave en god dagI sengIMG_1936Her er min I-did-liste:Lave krøllerTage ustyrligt mange selfies (jeg ved jo ikke hvornår jeg er så lækker igen?!)StøvsugeTørre støv af hylderBage bollerVaske tre maskiner tøj og tørre enHænge vasketøj opVære en god morSkrive et par blogindlægPrinte papirer udlægge tøj sammenDrikke theLæse damebladeFejre min datters 6 måneders fødselsdagIMG_2015 IMG_2014I dag skal vi til apa-træning, og så vi bare huske at købe bleer, og så gider vi ikke lave mere i dag. Yir!Hvad skal du i dag?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe