Sådan laver du (ultra) nemt afroagtige krøller uden at bruge varme, med brug af sugerør

IMG_2007I morges vågnede jeg og så sådan her ud. Ej okay, jeg vågnede ikke med make-up på, men jeg vågnede med håret klar til krøl. Nu vil jeg dele en supersej måde at få lækkert krøllet hår på, jeg har ikke selv opfundet metoden, det har youtube, se trin-for-trin-fremgangsmåde HER. Hvis jeg kan, så kan du også, jeg er super utålmodig, men jeg er også virkelig stædig, og stædigheden får mig i mål med mine krøller hver gang.IMG_1844Hemmeligheden er sugerør og hårnåle. Da EJ sov middagslur i går (YAY!), satte jeg mig og så en tegnefilm, mens jeg snoede mit hår op på sugerør. Det kom det at se ud som på billedet ovenfor.IMG_1878Da EJ vågnede skulle vi over og handle, og jeg bandt et tørklæde rundt om hovedet (og fik overraskende meget ros og opmærksomhed). Man kan altid skule sine sugerør med et tørklæde, der er ingen grund til at blive hjemme bare fordi man forbereder sig.IMG_1899IMG_1889Da det blev aften lagde vi os til at sove. EJ ved brystet og mig med turban og sugerør i håret.IMG_2006Og vupti, i dag skulle jeg blot pille sugerør og hårnåle ud af håret, og rode godt og grundigt ud i det. Ingen styling produkter, ingen kemi, ingen varme. Kun glade krøller! Og så skulle jeg lige kysse ekstra meget på min dejlige lille datter, for hun bliver 6 måneder i dag, hurraaaa <3IMG_2002 IMG_1998Har du en hår-stylingsvideo du elsker? Så del den med os andre i kommentarfeltet, det er så dejligt at blive inspireret til at lave noget nyt med håret. Jeg er i hvert fald supervild med mine krøller, og denne metode gør det muligt at lave dem tit, også selovm man er gylpemor som altid er lidt bagud på tid.Go' søndag!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe