Lidt nyt i mama-garderoben

Dette indlæg indeholder affiliate / annoncelinks

goya deppeÅh, man har kun den sjov man selv laver. Og jeg har købt denne fine bluse fra Stine Goya, og i samarbejde med Emma Jo's ske, lykkes det mig at lave en Oh Land Parodi. Jeg synes selv jeg er lykkes ret godt med det. Hvis jeg selv skal sige det. Og det skal jeg jo.Skærmbillede 2015-12-12 kl. 21.29.11Skærmbillede 2015-12-12 kl. 21.23.32 Og så er Emsen og jeg blevet ret vilde med svømning, men den badedragt jeg har, er fra 1700-tallet, så jeg måtta have en ny, og denne fra Asos.com (kæmpemeget nedsat lige nu) er lige landet, og nu er jeg klar til at være sexy mama i Kildeskovhallen.YIR!IMG_1887For en måneds tid siden faldt jeg over disse lækre stof-armbånd fra Moostwanted, jeg var nødt til at eje dem, så jeg ønskede mig dem til fødselsdag, og vupti, to styk er nu flyttet ind til mig. Jeg er vild med dem. Jeg tror snart det er på tide at vi gerne må gå med lidt mere volumen i vores smykker, end det der helt simple og minimalistiske. Det har jeg i hvert fald tænkt mig. Du kan købe armbåndende her.124707-6890_1Det er ikke til at komme udenom, jeg er en sucker for sweatpants og sneakers, og jeg har måtte skille mig af med to af mine yndlings sweatpants, derfor skulle et nyt par flytte ind, og valget faldt på disse lækre vintage look nogle fra Nike. De kommer med posten i næste uge. Jeg er sådan en type der godt kunne finde på at tage dem her på sammen med nogle høje hæle og style det på en eller anden sjov måde. Så ved du det :)Hvad er dit seneste køb?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe