6 måneder gammel baby, hvor blev tiden af?

IMG_2014"Husk nu at nyde det Anne, om lidt skal hun have kørekort"Forleden havde vi besøg af sundhedsplejersken. Hun mente at kunne huske at Emsen er fyldt 8 måneder, og derfor er det helt naturligt at hun (Emsen, ikke sundhedsplejersken... selvom det kunne se sjovt ud) er ved at kravle. Men Emsen er kun 6 måneder, og alligevel føles hun nærmest som en voksen, sammenlignet med den lille baby jeg tog med mig hjem fra sygehuset.IMG_1711Jeg elsker at være mor! Og jeg synes jeg er skidegod til det. Også selvom jeg glemmer det af og til. Også selvom jeg kan have tider hvor jeg ikke synes jeg er nærværende nok. Også når jeg får dårlig samvittighed (velkommen til moderskabet). Jeg hygger mig helt vildt med Emma Jo, jeg synes vi har det ret sjovt sammen, og vi får oplevet en hel masse. Jeg er endnu ikke nået til det punkt hvor jeg bare er ved at dø for at få en børnefri aften. Tvært i mod, så kan jeg ikke forestille mig noget bedre end at mærke trætheden i kroppen, børste tænder, og hoppe (ninja-snige) mig ned i sengen til mit lille barn, og sove sammen med hende hele natte.IMG_1786Morgener med Emma Jo er det bedste i verden. Hun vågner og smiler og prutter og mosler, og selvom jeg altid godt synes jeg kunne bruge en time mere, så kan jeg ligge og betragte hende mens hun finder ud af at hende krop kan alle mulige ting, mens hun kigger ud af vinduet og mens hun klatrer rundt på mig. Men nu er det slut med slyngevuggen, hun har lige opdaget hvordan man kravler ud af den. Tis oss!Og pludselig var der gået 6 måneder, og pludeslig har jeg et barn der kan komme ret meget rundt i lejligheden. Et barn der elsker postmand Per og et barn der har fundet ud af at hun kan skrige de helt høje toner i nogle virkelig høje hvin. Så det gør hun så. Ret meget.IMG_1710Når vi er til apa-træning, ligger alle de andre børn helt stille og kigger op på deres mødre. Det ser vildt harmonisk ud. Emma jo vender som regel altid med røven i vejret, og er ved at møffe sig over og sige hej til et af de andre børn, alt imens hun hviner og skriger fornøjet hver gang underviseren siger noget, så ingen kan høre hvad det er vi skal nu. Jeps, det er min datter. Jeg kan virkelig ikke komme på hvor hun har det fra :)Hvad er et særligt kendetegn ved din baby/dit barn? Og ved du hvor tiden blev af?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe