Kan du lide humor i hjemmet? Så se med her! (især hvis du stadig mangler at købe julegaver)

Dette indlæg er sponsoreret 

Inde i mig bor der en lille gadget-pige. Jeg elsker funktionelle ting, hvor der også er tænkt humor ind i designet, det var derfor ikke svært at sige ja til et samarbejde med coolstuff.dk. Hvis du tilnærmelsesvis har fulgt min blog eller min facebook-profil, vil du vide at jeg synes humor er fantastisk, jeg tror også det er kommet for at blive. Mangler du nogle funktionelle og sjove ting til hjemmet, så er du landet det rigtige sted.IMG_1575En af de ting jeg manglede i mit køkken, var en øse-ske. Jeg fandt "Nessie" HERcoolstuff.dk, og nu er han flyttet ind i mine gryder. Jeg glæder mig over farver og humor i køkkenet, især når Emsen bliver ældre og skal være med til at lave mad. Næsten alt hvad jeg ejer i køkkenet har former og farver og er børnevenlige, så øseskeen var ingen undtagelse. For nogen er det ligemeget, men den følelse ting vækker hos mig, den betyder rigtig meget, og når ting kan få mig til at smile, så må de gerne bo i mit hjem. Så velkommen hjem Nessie:

IMG_1581 IMG_1574 Nessie kan i øvrigt stå selv.

Skærmbillede 2015-12-06 kl. 20.53.35

Nu ved jeg ikke hvordan du har det med det, men når min Iphone står på 95% fuld batteri, så begynder jeg allerede at gå i panik, for i min verden betyder det at batteriet er næsten tomt. Selv med de nye opdateringer har jeg ikke strøm nok til en hel dag, især fordi jeg bruger min telefon til alt (vejvisning, buskort, Instagram, FB, billeder, de gule sider osv), derfor er denne transportable oplader en gave i mit liv, og den er flyttet ind som fast inventar i barnevognen.

Der findes mange varianter derude, men jeg synes designet er lækkert på denne version, og selvom det er en elektronik-dims, så ligner det ikke et stykke der er faldet ud af The Terminater eller en eller anden BR-robot. Den er lækker, stilet og så er den efter en uges brug endnu ikke løbet tør for strøm. Jeg har brugt den dagligt. Den er nem at lade op i computeren, men jeg må vente nogle dage endnu for at se hvornår den løber tør. Nu behøver jeg ikke lukke apps hele tiden og være bange for at jeg ikke kan tilgå mit periodekort til bussen, når Emsen og jeg skal hjem fra noget sidst på dagen.IMG_1326

Lanterner-748x500Den sidste ting jeg vil vise fra Coolstuff i dag, er disse fantastiske Thailandske lanterner. Jeg købte dem i god tid, så jeg kunne sende dem op i himlen på min fødselsdag for en uges tid siden (black fridag, yay), men det har været lortevejr lige siden, så jeg har stadig til gode at sende dem op. Det er en gammel barnedrøm at sende dem til vejrs, og jeg anede ikke man kunne få dem i Danmark, før jeg så dem på Coolstuffs hjemmeside.Da jeg skulle skrive dette indlæg fik jeg en idé. Hvis nu vi var nogle stykker der mødtes og tog vores lanterner med, så kunne vi lave en lille hygge december-opsendelse? Vi må bare ikke sende mere end 50 afsted, ellers skal vi søge om tilladelse, men det kunne være så magisk. Vil du være med? Så køb dine lanterner her, og tag dine børn med, så finder vi en dag inden jul hvor vejret er til det, og hvor det ikke er for sent, så vi kan nå hjem og putte ungerne. Det bliver et sted i Kbh, mindst 5 km fra lufthavnen (jeg har læst op på reglerne omkring opsendelse). Skriv i kommentarfeltet hvis du er med, så annoncerer jeg en dato i løbet af den kommende uge.Er du inspireret? Så tjek coolstuffs hjemmeside ud, de har også en sej julegave-finder på deres side, og jeg lover at du kan finde fede, sjove, praktiske ting til hjemmet, til din mand, din kone og dine unger. Tjek dem ud her.Vil du med ud og give hinanden et julekram og sende en lanterne afsted? Så giv dig til kende i kommentarfeltet, så tager vi ud sammenDeppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe