Her er 5 gaver som din mand vil elske

Dette indlæg indeholder affiliate/annoncelinks

Skærmbillede 2015-12-06 kl. 21.24.05 Skærmbillede 2015-12-06 kl. 21.23.06Endelig noget til mænd'erne også! Ikke alt det gravid-vrøvl og motherhoodie. Jeg har samlet mine Top5 gaver til mænd der elsker gadgets, hygge og sjov, og skønne kvinde, hvis du læser med her, så er der mulighed for at score point derhjemme.Nr. 1 Ølbrønden!Har vi ikke allesammen set Blinkende lygter, der hvor de graver øl ned i jorden, så de bliver kølet ned til den helt rigtige temperatur? Her er altså en miljøvenlig julegave til din mand og hans fodbold-gutter (og miljøet), som kan give gode point både hos din mand og hos hans kammersjukker. Læs mere om ølbrønden, og find den her.Skærmbillede 2015-12-06 kl. 21.31.32Nr. 2 Toilet-golfDu kender det godt, manden derhjemme kan sidde meeeeeeeeget længe med søndagsavisen ude på toilettet. Her er den perfekte adventsgave, overrask ham med et spil toiletgolf, så han kan tage en lille pause fra læsningen når nu han alligevel har tænkt sig at bruge en time derude. Genial gave idé til manden der har det hele.Skærmbillede 2015-12-06 kl. 21.37.21Skærmbillede 2015-12-06 kl. 21.37.30Nr. 3 Ninja-gulvvaske-slippersKniber det med at få ham til at tage gulvvasken? Det er bare fordi du ikke har givet ham muligheden for at lave ninja-slides henover køkkengulvet samtidig med at han gør rent. Giv ham et par stykker af dem her i gave, eller køb et par til jer begge to, så kan I lave "vild med dans" gulvvask versionen hjemme i jeres eget hus. Find dem her (utrolig god pris!)Skærmbillede 2015-12-06 kl. 21.47.02Nr. 4 Stjernehimmel i soveværelsetHan har plaget og plaget for at få dig med ud på den shelter-tur, men du kan bare ikke se dig selv ligge og fryse på i et træ-skur med edderkopper omkring dig, og tisse under åben himmel. Her er løsningen. Lav en kande the, rist nogle skumfiduser og forær ham denne smarte stjernehimmel-dims, så har I shelter hjemme i dobbeltsengen og du slipper for edderkopper og natur-toiletter.Skærmbillede 2015-12-06 kl. 21.53.20Nr. 5 Mandelgaven til mandenStort set alle mænd i min familie er ingeniører. Denne gave vil være den helt perfekte mandelgave juleaften, for (de fleste) mænd ELSKER den slags gåde-låste ting som man skal regne ud. Og så er præmien jo heller ikke noget man skal kimse af. Find vin-låsen her. Alle gaverne er fra Coolstuff.dk, find flere sjove gadgets til din bror, søn, mand, kæreste, onkel, bedstefar (og måske også dig selv) her.

Dette indlæg indeholder affiliate/annoncelinks

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe