Smykke-selvforkælelse til mamma Deppe

Skærmbillede 2015-12-04 kl. 22.56.45Ih, jeg vinder sjældent noget (måske hænger det sammen med at jeg sjældent deltager i konkurrencer), men i denne uge var jeg til fantastisk event med Commerage PR, som satte fokus på børn, lækre produkter til børn, sikkerhed, og lidt forkælelse til mamma. Faktisk inviterede jeg også dig med til eventet, håber du nåede med.De fleste event-arrangører med respekt for sig selv, ved at man ALTID skal have et hashtag når man laver events, og så er der rig mulighed for at lege med konkurrencer og andre sjove kampagner. Selvfølgelig var der et hashtag her også, og det hed #moreminidk. Jeg deltog i konkurrencen, og vupti, i dag har jeg vundet smykker til en værdi a 1.000 kroner. Jeg er vildt glad, i denne tid, hvor udfordringerne lidt står i kø for at komme til, er det sgu dejligt med lidt guld til ørerne, så jeg har bestilt de to sær smukke smukke øreringe du ser øverst i dette indlæg. De er fra Jewelrybyad.com, som også laver lækre smykker til børn. Jeg kommer til at skrive lidt mere om dem senere. Her er lidt billeder fra eventet:IMG_1386

Emma Jo i slyngen på den pink'e løber

IMG_1390

Emma Jo der ønsketænker lidt og forsøger at stjæle mors champagne

IMG_1391

Lækkert sæt (og måne) fra miniyoushoppen.dk

IMG_1380

Superlækker Voksipose fra Voksi

IMG_1351

Skiftetid i baglokalet. Emma Jo og hendes flirt, skønne Elion Phelix, som min skønne veninde Zenia Jeanine er mor til. Følg dem her: Cloudstrikevalley.com/

IMG_1419

Skønne halskæder fra Crowdmade, som f.eks kan lave en halskæde med vedhæng ud fra et af dine yndlingsområder. Amager eller Fyn eller Skanderborg eller lign. Tjek dem ud her, de er ret seje!

Hvornår har du sidst vundet noget? Og hvad vandt du?

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe