Pausen er forbi og jeg er tilbage

welcome-back-to-work-funny-18Det blev jo ikke rigtigt til en pause, for der gik Black Friday i bloggen. Men det var nu alligevel rart at trække alle antenner til mig for lige at få et overblik over hvad dælen der foregår.Her er mit liv:Jeg har besluttet ikke at lukke ned for en skid. Hverken min FB, min Instagram eller min blog. Jeg nægter at tro på at vi i Danmark er kommet så langt ud, at vi kan tages som gidsler i foreældreskabet, og derfor ikke kan fortsætte med at være stemmer på f.eks internettet. Så længe jeg hverken hænger nogen ud eller bruger mine platforme til at skade nogen, så kan jeg ikke se problemet i at jeg fortsætter. Hvis nogen ønsker at stalke og overvåge og andet, så kan man heldigvis, i dagens Danmark, stadigvæk melde det til politiet. Det er ikke første gang det er sket, og det bliver nok heller ikke den sidste. Punktum.Tusind tak for tålmodigheden, og NØJ hvor er det godt at være tilbage. I dag har EJ og jeg været til blogger-event (det jeg inviterede dig til tidligere i dag). Jeg savner at skrive og dele mine tanker og mit liv med dig, og have dialoger og debatter omkring de emner der kommer op på bloggen.Vi leder stadig efter lejlighed, men det lysner lidt, og jeg har nogle muligheder jeg arbejder med lige pt, så der sker forhåbentligt snart noget.Jeg har en del emner på programmet, og jeg har nogle gæsteblogs jeg skal have skrevet, så det vil jeg gå i gang med nu. Selvom jeg kun har været væk i noget nær et par dage, er det som om min verden er faldet fra hinanden, og er i gang med at blive lappet sammen igen. Som om jeg skal genlære at cykle. På den ene side har jeg ikke lyst til at alt det der er sket skal fylde noget som helst, på den anden side kan jeg ikke komme udenom at have mødt en wreckingball, smask, lige i pæren. Jeg heler mens jeg går, og nogle dage må jeg kravle og andre dage kan jeg lunte lidt.Jeg er i hvert fald online igen, og jeg glæder mig til at være det sammen med dig <3Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe