Når du efter 15 år opdager at du ikke kan lide broccoli

858da6dabc619c662c4374dcb0d503e5Hjernemad, skriver de. Sundhedskloge-ågerne. Broccoli er hjernemad. Så får man mere hjerne, eller flere hjerneceller eller hjernen arbejder hurtigere eller der bliver gjort mere rent i hjernen eller... Men det er i hvert fald godt.Jeg har egentlig altid levet rimelig sundt, og efter at have læst om hvor godt broccoli skulle være for kroppen, især hjernen, så har jeg købt rigtig meget broccoli. Til gengæld har jeg også smidt rigtig meget broccoli ud. Jeg har spist broccoli, dampet det, kogt det og ædt det råt. Broccoli i alle afskygninger.En eller anden dag, rimelig for nyligt, snakkede jeg med en sundhedsveninde om mad og kostvaner, og under den snak gik det pludselig op for mig at jeg overhovedet ikke kan fordrage smagen (eller lugten) af broccoli. Det sagde jeg til hende, hvortil hun svarede "jamen hvorfor i alverden spiser du det så?". Ja hvorfor egentlig? Mit svar var at jeg spiste det fordi det stod i bøgerne at det skulle man jo. Det sagde de kloge. Men jeg havde glemt det allervigtigste, nemlig at tjekke ind med mig selv om jeg overhovedet kan lide broccoli. Og næh, det kan jeg ikke! Til gengæld kan jeg virkelig godt lide rød peber og avocado. Så kan jeg jo bare spise noget mere af det.Historien, som du nok har gættet, handler ikke om broccoli, men om hvor nemt det er at komme til at gøre noget i livet med hovedet under armen, eller med broccoli i mavesækken. Jeg har det på samme måde med at løbe. Jeg læser altid om løb i damebladene, og det virker som om alle er fødte til at løbe. Jeg HADER bare at løbe, og så har jeg fået lavet en eller anden bullshit-fortælling om at jeg er doven og ikke gider dyrke sport. Indtil jeg fik en af Danmarks mest respekterede fysioterapeuter som kunde i min coaching-biks, og en dag spurgte jeg ham om alle egentlig var skabt til at løbe. Han kiggede på mig og sagde "er det fordi du gerne vil vide om du er løber?" og jeg svarede "ja?". Han grinede og sagde "du er overhovedet ikke skabt til løb, din krop er til eksplosiv sport, noget med mountainbike eller sådan" - og hvad han ikke vidste (fordi han ikke er på de sociale medier), var, at jeg ELSKER at køre mountainbike. Jeg kører i Hareskoven, jeg har min egen cykel, jeg bliver udfordret af min noget modigere 23årige lillebror, som heldigvis stadig gider køre rundt med mig. Men fordi det er noget der er skidesjovt, så har jeg ikke taget mountainbike med i regnestykket over mit forhold til sport.Skægt ikke?Hvad er dine bullshithistorier? Lad mig ikke hænge til tørre her alene,many thanks :DDeppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe