Små julegaver / kalendergaver til hende (især hvis hun har humor)!

Mit hjem er mit helle, min legeplads, mit hjerterum og et sted hvor der skal være eventyrligt at være. Jeg elsker ting med humor, og selvom jeg prøver at praktisere "simple living", så sniger der sig af og til lidt sjove ting ind i min penthouselejlighed for rockerfrøer (EJ og mig). Her er nogle ting til min ønskeliste:Skærmbillede 2015-11-18 kl. 23.50.06Anti-jante-kop HERJeg ELSKER kopper, og jeg har ikke to ens kopper. Jeg er ikke den store samler (udover sko og tasker), men hver gang jeg besøger et nyt sted i verden, skal jeg altid have en kop med hjem. Denne er på ønskelisten!Skærmbillede 2015-11-18 kl. 23.54.06Doven-Ulla Slippers HERIndtil jeg har fundet en baby-body med klud på maven (så EJ kan vaske guld mens hun kravler), så må jeg nøjes med disse. Totalt Pippi! Jeg er en af de få (sikkert?) kvinder der elsker at gøre rent. Jeg kan godt lide at se resultater med det samme, og rengøring er perfekt til at tilfredsstille min resultalt-craving. Derfor skal disse på julegavelisten. Skærmbillede 2015-11-18 kl. 23.57.50Apple-bitch-gadget HERUanset hvor meget Apple tager sig sammen, så er 100% batteri bare ikke nok til mig. Jeg er nødt til at have en ekstra lader, og her er løsningen. Den fylder ikke ret meget, og så skal jeg ikke gå rundt og stresse når batteriet står på 98% (alle Iphonebrugere ved at så er batteriet næsten tomt der).Skærmbillede 2015-11-19 kl. 00.00.46Det her er jeg også nødt til at eje, find det herKopper. Jeg siger det bare!Hvad ønsker du dig til jul?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe