Set i bakspejlet: top 6 babyting på indkøbslisten før fødslen

Skærmbillede 2015-11-18 kl. 23.44.14

Dette blogindlæg indeholder annoncelinks og er lavet i samarbejde med BeSafe, Voksi DK og Ida Ising

Nu har jeg en datter på næsten 6 måneder, og jeg fik mange gode råd da jeg spurgte hvad jeg skulle købe ind da jeg var gravid. Set i bakspejlet, så er her min top 6 liste over babyting jeg har været allermest glad for (og rigtig gode julegaveønsker!):
  1. Babynest
  2. Voksi pose
  3. Autostol fra BeSafe
  4. Ida Ising pusletaske
  5. Slyngevugge
  6. Slynge til baby
11372277_369434369919873_2144314841_nNummer 1: Babynest fra ByCara (læs min blog om den her)En af de eneste ting jeg ikke fik anbefalet, var et babynest, og det er endt med at blive den ting der har betydet allermest. En revolution indenfor babyindkøb og samsovning. På grund af dette babynest har Emma Jo sovet trygt sammen med mig i min seng siden hun blev født, og vi har haft hendes egen seng med rundt når vi har overnattet andre steder. Det er virkelig en god investering. Du kan hamstre din egen model lige HER.voksi-classic-nature-lilla2015816voksi-pose-revolution5 2015816voksi-pose-revolution7Nummer 2: Voksi posen (læs min blog om den her, især hvis du ikke ved hvorfor den er en musthave)Voksi-hvaffornoget? Jeg tænkte at det var noget fancy overflødigt halløj, og undersøgte det ikke nærmere. I hvert fald ikke før jeg så min søsters Voksi-pose til min niece, og tænkte “gud hvor smart”. Da min egen Voksi-pose så flyttede ind, tænkte jeg “shit, det her produkt er jo revolutionerende!” – aldrig mere bære rundt på en kæmpe barnevognslift! Jeg ELSKER Voksi-posen, den er nem at have med rundt, nem at gøre både sommer og vinter-venlig og Emma Jo elsker at ligge i den. Og så har jeg altid et lækkert legetæppe med, uanset hvor vi er. Multifunktionel! Voksiposer finder du HER.IMG_9913 IMG_8162 IMG_97353. Autostol fra BeSafe (læs min blog om valg af autostol til baby HER)Uanset om du har bil eller ej, er det en god investering at have din egen autostol. Du skal have din baby sikkert med i bilen, i taxaen, i dine forældres bil, og sikkerhed er ikke noget du ønsker at gå på kompromis med, trust me! BeSafe gør et kæmpe stykke arbejde indenfor trafiksikkerhed og børn, og der er god grund til at vælge bagudvendte autostole til babyer og børn. Jeg har set test-videoerne, og der er en verden til forskel på hvilke skader børn får når de sidder i en forudvendt stol og i en bagudvendt stol. Jeg er simpelthen så glad for vores autostol, og jeg er altid tryg når jeg har EJ med i bilen. BeSafe finder du HER. 201572den-perfekte-pusletaske-i-en-version-s-daddy-ogs-tr-blive-set-med-den04. Ida Ising Pusletaske (læs min blog om den HER)Puha, jeg synes det var en jungle at finde rundt i pusletaske-markedet. Nogle mødre tager bare en ble og nogle vaskeklude med i håndtasken, mens andre mødre pakker en hel kuffert. Jeg foretrækker at have en pusletaske med mig rundt, også fordi jeg er en lille smule bakteriefreak når det kommer til offentlige puslerum. Jeg synes det er skønt at have mit eget underlag med, og denne pusletaske fra Ida Ising kan det hele. Jeg har indrettet mig med en morlomme (en ekstra top til mig, ekstra amme-indlæg, trusseindlæg), en lomme til stofbleer (dem mangler man altid), en lomme til bleer og vaskeklude og vådservietter (jeg ved godt jeg ryger i helvede for at bruge dem, men der ER steder uden vand hvor man skal skifte en lorteble), en lomme til EJ's skiftetøj (2 sæt). Vupti. Og så er den unisexet og lækker og klæder barnevognen vældig godt! Find Ida Ising HER.IMG_64945. Slyngevuggen (Læs mere her)EJ har aldrig haft en seng, hun har haft sit Babynest og så denne geniale slyngevugge. På grund af mit kejsersnit kunne jeg ikke vugge EJ i mine arme ret længe ad gangen, slyngevuggen var som sendt fra himlen, fordi den omslutter hende, og den er nem at vugge. Jeg købte min slyngevugge på den blå avis, men du kan finde slyngevuggen her i Sneglehuset.IMG_0605 IMG_0513 IMG_0102 IMG_92596. Slynge til Baby Uundværlig! Jeg bruger slyngen hele dagen. Om morgenen når jeg laver juice. Når EJ og jeg er på vej et sted hen. Jeg har godt nok barnevognen med, men når hun ikke sover, sidder hun i slyngen, og hun ELSKER at hun kan følge med i hvad der sker. Om aftenen når jeg ryder op og laver mad og ordner småting eller vasker tøj, sidder hun også i slyngen og følger med i hvad der foregår. Jeg har altid hænderne fri og EJ kan både sove i slyngen og være med. Især juicing og bagning synes hun er sjovt, fordi der er maskiner der larmer. Du kan finde slynger her og her.Hvad med dig? Hvad er din TOP 6 liste over babyindkøb? Hvad var uundværligt for dig? Alle lister er totalt individuelle, da vi allesammen lever vidt forskellige liv. Min liste bærer meget præg af at jeg er den del på farten. F.eks er en vugge og et puslebord slet ikke med på min liste. Jeg har godt nok et puslebord (som jeg er glad for), men vi kan sagtens leve uden, da vi har Ida Ising'en, som vi også bruger hjemme.

Dette blogindlæg indeholder annoncelinks og er lavet i samarbejde med BeSafe, Voksi DK og Ida Ising

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe