Vi er gået i gang med hardcore søvntræning

IMG_0888Så det her sker:"VI" er ikke i gang med noget som helst. Emma Jo er til gengæld. Fra den ene dag til den anden (i går), insisterer hun på at tiden er inde til at lære at sove selv. Sådan her har det været indtil nu:Emma Jo er træt, jeg putter hende, hun falder i søvn til støvsugerlyden på sin app på sin smartphone (som er på flightmode altid), og med mit ene bryst i munden. Begge ville også kræve en virkelig stor mund... Hø hø. Efter noget tid kan jeg ninja'e mig ud af sengen, og så har jeg et par timers alene-tid, inden jeg putter mig ned og sover sammen med hende.Men i går skete der pludselig noget. Hun havde været i svømmehallen om dagen, jeg ved ikke om det har noget med noget at gøre. Emma Jo er træt, jeg ammer hende i sengen, som jeg plejer. Hun slipper brystet, triller om på siden, begynder at grine og lave "bab bab bab" lyde med munden. Det fortsætter hun så med indtil hun falder i søvn, kun afbrudt af en en arm der lige klapper mit bryst (for lige at se om det stadig er der).Hvad skete der lige der?Nå, men jeg tænkte at det nok var en engangsting, men nej, EJ har andre planer. Her til aften skete præcis det samme. Hun var lidt overtræt, så hun grinede ikke så meget, men hun slap brystet, trillede om på maven, tjekkede lige et par gange om jeg stadig lå ved siden af, skød numsen i vejret som en pyramide, ned igen, hovedet op, knaldede hovedet ned i madrassen, numsen op, numsen ned, hovedet op, tegne halvcirkler på madressen med hånden, hovedet op, bang, ned i madrassen, lille helt stille, trille om til mig igen, brystet i munden, tre slurke, om på siden, hovedet op, bang, ned i madrassen, numsen op, numsen ned, bore hovedet langt ned i madrassen, sige "bab ba bab", sove.IMG_0886IMG_0883 IMG_0882 IMG_0881 IMG_0880 IMG_0879 IMG_0878 IMG_0877 IMG_0876WTF?Ja, så fuck bøger om søvn (åbenbart), min datter klarer det selv. Så hvis du vil træne EJ style derhjemme, så læser du bare passagen ovenfor højt for din baby, så går det nok.Hav en skøn lørdag aften ;)Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe