Sara Grünewald's hår

Skærmbillede 2015-11-17 kl. 22.14.34Umiddelbart er jeg ikke en udpræget make-up type. Jeg er ret "mandet" på det område, jeg skal helst have en alt-i-en løsning. Mascara, læbestift og eyeliner i en, ja tak. Og så skal det bare fungere. Jeg finder en ting og så bruger jeg den i mange år. Skifter sjældent mærke. Men! For det måtte jo komme. Når det kommer til hår, er det en helt anden historie.Udover at jeg er fast skribent for et hår-magasin, så ELSKER jeg hår og frisurer. Jeg elsker at lave krøller, at prøve nye ting af, at glatte, flette og sidde klistret til youtube og lære nye teknikker af 13årige kinesiske teenage-piger.En af de danske kvinder jeg, hår-mæssigt, kan identificere mig bedst med, det er Sara Grünewald. Jeg er vild med hendes hår, og hver gang jeg ser et billede af hendes korte page, så er jeg parat til at booke en tid hos min frisør. Alligevel tror jeg ikke helt jeg kan undvære at sætte mit hår op i en hestehale eller en knold. Hendes hår er min "Joey Tribbiani identical hand twin"... så hvad siger du, kære læser, skal jeg hoppe ud i det og klippe håret kort i en periode? Lidt a la det Sara har på billedet øverst i hjørnet til højre? Jeg har volumen og jeg har naturkrøl i mit hår... og man lever kun en gang, men jeg er sådan i tvivl. What do you mean? (for lige at citere Justin Bieber)Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe