Har du overvejet at droppe gaverne til dine børn i år?

h_frontpageNej vel?Kære skønne læser,Jeg får et hav af henvendelser omkring velgørende formål og de bedste intentioner i verden, men jeg kan ikke drive en succesfuld blog hvis jeg plastrer den til med andres opslag, selvom jeg også gerne vil være med til at redde hele verden. Der er dog af og til ting jeg siger ja til, og her er et af dem.En af grundene til at jeg sagde ja, er fordi jeg synes alle børn fortjener en god jul. Julen er hjerternes fest, og jeg bliver så rørt hvert år når jeg oplever al den frivliige kraft og alle de mennesker der deler ud og giver til mennesker, især til børn, som har mindre end dem selv. Jeg bliver også stiktosset når jeg så hører om alle dem der udnytter systemerne og donationerne, til trods for at de hverken er i nød eller mangler noget. Derfor viderebringer jeg denne besked, og håber at du vil, sammen med mig, støtte initiativet. Jeg har noget børnetøj og legetøj jeg vil give videre, håber du vil gøre det samme. Tak til julehjælpen for deres fantastiske og vigtige indsats!download "Kære læser på Deppe and the lost sock,Jeg så hvor awesome du var til at samle ind til de Syriske flygtninge, derfor vil jeg nu appellere til at vi op mod jul hjælper de familier i Danmark er har det allersværest.Vi mangler donationer til vores familier hos julehjaelpe.dk. Vi er en 100% nonprofit organisation der hjælper udsatte børnefamilier i DK, så forældrene kan give deres børn en god jul, med hvad der hører til. Vi holder en række juletræsfester i hele landet. Men vores største aktiv er at formidle donationer fra private og firmaer til familierne.Som alle andre der giver julehjælp oplever vi en massiv tilgang af ansøger. Desværre står vi og har så få donationer at vi har været nødt til at lukke for ansøgninger fra nye familier i 2 uger, for at være sikker på at kunne hjælpe de familier vi har nu.Så har du noget liggende der ikke bliver brugt mere? Enten dit eget, små eller større børns, tøj, legetøj, køkken grej, bøger, DVD'er, spil, elektronik, oplevelser, juleguf etc, ja Stort set alt bliver modtaget med kyshånd, Vil vi bare blive så glade hvis du vil være med til at hjælpe vores mest udsatte børn til at få den jul de drømmer om. Man donere via www.julehjaelpen.dk. Der kan også doneres på MobilPay el Swipp på 91 74 74 77Giv også gerne vores Fb side et like https://www.facebook.com/Julehjaelpen/"Fortæl gerne om dine oplevelser med at give og gøre en forskel i juletiden, det er til stor inspiration for andre (og det smitter)Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe